čtvrtek 2. února 2017

Kitování na vodě

Kitování na vodě

Většinou to ovšem přináší horší přístup a podmínky na startování. Jedna z možností je člun na vodě. Startování kitu přímo na vodě z lodi (ne jen obyčejné restartování) je možné zvládnout. Vyrábějí se však i komoroví draci s uzavřenou náběžnou hranou, kteří jsou uzpůsobení k použití na vodě.


Komorový drak je také výhodný pro trénink začátečníků, protože po pádu na zem splaskává a ztrácí tak rychle svůj tah. Podobá se křídlu pro paragliding. Skládá se ze dvou vrstev látky, mezi kterými je. KiteFix – Samolepící náplast na opravu kitu.


Možná byste to také chtěli zkusit a teď vás napadá spousta otázek. Zkusme si odpovědět na ty nejčastější. Ano, kitovat je možné celoročně.


V létě se dá jezdit po vodní hladině, na nebo po louce, v zimě se dá využít sněhu nebo ledu. Byl zaplacený 6hodinovy kurz na kitování na vodě. A jenom se dělalo školení a pouštění draka na poli. Na školení kitu mnoho lidí.


Střídání na dlouho a kitování na vodě žádný. Za ty peníze to nestojí! Záleží i na každém, jak má odolný žaludek. Kite trip lodí na jeden či dva dny – možnost domluvit se v partě (případně se k nějaké přidat) a vyrazit lodí za větrem na ostrůvky v okolí Hurghady. Tady si užijete kitování s pár kamarády na vodě.


V ceně je jídlo a výlet se dá udělat i dvoudenní. No dnes to na vodě vypadalo jako one kite show nebo dva kite show a windsurfers show. Odpoledne se situace malinko vylepšíla a na vodě bylo znát , že je neděle a všichni mají čas přijet kitovat. Nicméně vejvětší kite na vodě byl i. Wonderful Turkish Marbling Art, Painting on water, Ebru sanati, cift Karanfil, الرسم على الماء - Duration: 3:58.


The uploader has not made this video available in your country. Nejedná se pouze o kitování se surfovým prknem! Když se při kitování zraníš, na vodě možná nebude nikdo, kdo by ti pomohl. Další nebezpečí hrozí, když se ti na vodě poškodí kite vybavení.


A změnit se může i počasí a vítr. Kitování na vodě na jakémkoli prkně. Jízda na sněhu s kitem klade výrazně menší nároky na ovládání kitu proti počátkům kitování na vodě (kiteboardingu). Vystačíme si menšími a lépe řiditelnými kity.


Dopřejte si zážitek, neseďte doma a přijeďte za námi na zasněžené pláně, snowkite kurz máme připravený pro všechny. Svině jedny malý kousavý - tak takhle nenadával Hynek Čermák jen ve filmu :-) Hned první natáčecí den během pauzy totiž usnul u vody a maskérkám tak přidělal dost práce. Jak začít s kitingem pro. Nezbývá mu nic jiného, než se znovu odrazit ode dna a nadechnout se nad hladinou.


Hugo se po zoufalém skoku z mostu vynoří u lodi svého přítele z mládí Honzy v hausbótové zátoce na Vltavě uprostřed Prahy. Tam poznává nový životní styl i nové přátele. Obyvatelé zátoky mají své sny, touhy i barevný život, který žijí po svém.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения