čtvrtek 16. února 2017

Tmel do vysokých teplot

Nachádzate sa v kategórii žiaruvzdorný tmel na vysoké teploty. Těsnící tmely na motory, tmely do vysokých teplot. Zcela vytvrzující tmel pro spoje a těsnění míst vystavených působení velmi vysokých teplot. Vytváří tvrdou a pevnou spárovací hmotu.


Neobsahuje rozpouštědla ani azbest. OBLASTI POUŽITIA Mapesil 300°C je pružný silikónový tesniaci tmel zosieťujúci v kyslom prostredí, ktorý sa vyznačuje odolnosťou proti vysokým teplotám.

Tekutý keramický povlak do 2°C ( 120°C mokro ) Chester Ceramic FHT - stěrka do vysokých teplot - Tmely na kovy, Otěru odolné tmely, lepidla na kovy, silikonovy tmel - udrzba. Kamnářský tmel zcela vytvrzující tmel pro spoje a těsnění míst vystavených působení velmi vysokých teplot. Barvy Framar - zákazníky ověřená odborná prodejna a e-shop s tradicí. Celkom vytvrdzujúci tmel pre spoje a tesnenie miest vystavených pôsobeniu veľmi vysokých teplôt. Vytvára tvrdú a pevnú špárovaciu hmotu.


Tmely jsou dodávány v pastovitém stavu umožňujícím okamžité použití. Na vzduchu rychle zatuhnou a tím je dosaženo vysoké pevnosti spoje ihned po vysušení i za běžné teploty. Utěsní vodní čerpadla, skříň motoru, ventilová víka apod.

Nahradí korek, plsť, azbestový papír i gumové těsnění. Odolává vysokým teplotám až do 3°C (s přestávkami). Teplotní rozsah - °C až 3°C. Keramický otěru odolný povrch do vysokých teplot : 1°C - v mokrém prostředí.


C - suché prostředí Typické aplikace ochrany kovových povrchů - tělesa čerpadel a jejich lopatek- výměníky tepla, průmyslové chladiče, zásobníky vody apod. Použití: tmel do pece, tmel do vysokých teplot , těsnění do spojů a otvorů v místech vysokých teplot , tmel na krby. Průmyslová zářivková svítidla jsou ideální pro použití v prašných a vlhkých prostorech. Poskytují kvalitní osvětlení, vhodné pro pracovní prostředí. Za rozumnou cenu pořídíte funkční a odolné osvětlení.


Lepidlo na šňůry do kamen 17ml. Anorganické lepidlo je navrženo pro přímý kontakt s ohněm v topeništích či pro lepení izolací před žárem. Speciální tmely na motory určené do vysokých teplot. Ahoj potřeboval bych nějaký těsnící tmel na kartery, na podzim jsem dělal spojku a nechtěl jsem kupovat nové těsnění tak jsem pomázl těsnění slabou vrstvou tmelu černý Loctite na motory ale buď jsem dal slabou nebo nevím, ale prosně olej vzlíná ven. Soudal Kachliarsky tmel - úplne vytvrdzujúci tmel pre spoje a tesnenie miest vystavených pôsobeniu veľmi vysokých teplôt.


Nebude ťažké čistiť vysušenú zmes na báze silikónu zo skla doma. Materiál má pomerne hustú štruktúru, vďaka ktorej tmel do neho nemôže preniknúť hlboko. Rozpustením tesniacej hmoty na sklenených povrchoch môže byť biely lieh, špecializované odborné zloženie Penta-84 petrolej alebo rafinovaný benzín. Je vhodný pro těsnění motorů, převodových skříní, čerpadel a pro další a.

Acetátový jednosložkový silikonový tmel PROFI silikonový akvaristický tmel s vysokou pevností pro tmelení a lepení skla, keramiky, porcelánu, smaltu, nerezu. Konstrukční lepení akvárií, těsnění nerezových, skleněných a jiných zařízení, které přicházejí do přímého styku s potravinami a pitnou vodou. Kamnářský tmel je zcela vytvrzující tmel pro spoje a těsnění míst vystavených působení velmi vysokých teplot. Odolnost vůči teplotním extrémům.


Díky této kvalitě se těsnící hmota při suchu neroztrhne. Kdysi existoval pružný tmel k zatěsnění konců lopatek leteckých turbín vůči difuzoru (vymazávala se jím drážka v difuzoru proti lopatkám), jehož účelem bylo omezit tlakové ztráty a zároveň zamezit mechanickému poškození difuzoru vlivem tepelné roztažnosti (prodloužení) a mechanických vibrací lopatek (prostě se vydřela jen horní vrstva toho tmelu).

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения