neděle 19. února 2017

Hustilka na bombičky

Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.


Potřebujete rychle nafouknout své pneumatiky na cyklistickém kole? Tak toto je pro vás nutnost. Určitě by jste si měli zakoupit kartušovou pumpičku a náhradní patrony, neboli bombičky. Hustilka LUFT na COzávitové bombičky 16g nebo. Závitová univerzálna bombička Lezyne 25g.


Mini hustilka vhodná na horské i silniční kolo. Zefal EZ Plus bombičková hustilka. Mini pumpa na bombičky COpro snadné a r. Pumpičky na kolo a hustilky. Nožní hustilky s manometrem do garáže, skladné pumpičky na cesty do rámu kola nebo pumpičky na odpružené vidlice a tlumiče. Náhradní jednorázové bombičky se stlačeným COpro rychlé nafouknutí horských i silničních kol.


Hadičky, redukce, koncovky a další náhradní díly a. Hustilky skladem umíme doručit už v den objednávky! Alzaboxů (odběrný míst) po celé České republice. Máme pořádně širokou nabídku produktů i doplňkových služeb.


ZEFAL EZ Control, COhustilka Lehký, malý a skladný ventil na bombičky CO2. Ventil lze kdykoliv během pumpování uzavřít a tím zachovat nevyužitou náplň bombičky pro další použití. Na ventilky: AV - autoventilek, FV – galuskový ventilek.


Na následujícím odkazu jsou uvedený tlaky, který získáte z různých bombiček pro různý rozměry pneu. Proto radši vozím bombičky v ledvince, kterou stejně beru na doklady a mobil vždy. Extrémně lehká COpumpa pro závody a trénink včetně 16g bombičky , ks držáku na bombičku a úchytu: - robustní Alu konstrukce ventilkové hlavy, uzavírací ventil, ochrana proti chladu a prachová krytka - univerzální ventilková hlevy pro všechny druhy ventilků - úchyt pro pumpu a rezervní bombičku - včetně g CObombičky. Budte prvý kto sa dozvie o všetkých novinkách, zľavách a akciách.


Súhlasím so spracovaním osobných údajov. Kvalitná hliníková pumpička je prioritne určená. Naša cena 1€ BOMBIČKOVÁ PUMPIČKA MAXINFLATOR CO2.


Maloobchodní e-shop zaměřený na cyklistiku a sportovní vybavení, oblečení či výživu. Je to náš koníček, naše hobby, naše vášeň, tak jako pro vás. BBB BMP-SlimKit 4Kč.


Vyrazit na silnici, do terénu nebo s dětmi na výlet nám vždy udělá radost. Jsme jedni z vás a jsme tu pro vás. Jakékoliv vaše přání se budeme vždy snažit splnit a udělat vám tak radost.


Každý správný cyklista by měl mít na svém kole malou mini pumpičku nebo hustilku. Ve vaši garáži nebo dílně by neměla chybět velká nožní pumpa.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения