pondělí 20. února 2017

Hliníkové cedule

Hliníkové cedule

Developed supply chains. We make it easy to outsource. Logistics and sourcing if needed. Cedulky jsou tisknuté kvalitními materiály se zvýšenou odolností proti UV záření. Výhodou je nízká cena, exkluzivní vzhle možnost libovolné úpravy a rozměru.


Hliníkové cedule

Obratem Vám zhotovíme cenovou nabídku. Vyrábíme cedule malých i velkých rozměrů. Největší možný rozměr cedule v jednom kuse je 305x2cm. Na plastové a hliníkové reklamní cedule kašírujeme tištěnou grafiku na samolepicím vinylu, nebo řezanou samolepicí grafiku.


Nejvhodnější provedení doporučíme. Reklamní cedule je možné laminovat. Označení prodejny, provozovny, prodejních nebo výrobních prostor. Hliníkové a duralové cedule a cedulky.


Pro výrobu trvanlivých cedulek používáme dural. Je to velice tvrdý a odolný materiál (slitina hliníku a hořčíku). Cedulky z hliníku dokážeme vyrýt a vybarvit dle vašeho přání. Ceny hliníkové cedule Cedule ze zlatého eloxovaného hliníku jsou cenově jedny z nejdostupnějších, společně se stříbrným a barevným eloxovaným hliníkem. Cena výroby hliníkové cedule je vždy závislá na složitosti grafiky.


Pár řádků textu bude vždy levnější. Nabízíme Vám standardní hliníkové dveřní štítky obdélníkového tvaru i jmenovky ozdobnější. Ve své činnosti se specializujeme na výrobu technických štítků (popisné, identifikační, ozdobné a na reklamní cedule , etikety a samolepky).


Hliníkové cedule

Dodáváme řadě význačných podniků v celé České republice a zahraničí. Allami Vám nabízí široký výběr různých tabulek se psy. Na zakázku vyrábíme také hliníkové a plechové cedule , výrobní štítky aj. Tisk barev a laků na kovy ( hliníkové cedule , mosazné cedule , nerez cedule ), plastové desky, folie. Potisk plastů a kovů do formátu plochy Ba tloušťky mm.


Luxusní reklamní cedule : sendvičové desky, stříbrné, broušené, odolné a pevné proti nárazu, stabilní a odolné proti nepřízni počasí. Sendvičové desky o síle mm jsou tvarově a rozměrově stabilní i při velkých teplotních výkyvech. Retro cedule Pořiďte si RETRO ceduli s vintage motivy tistěné na hliníkovou desku.


Mnoho RETRO cedulí s vintage motivy tištěných na tenký a pevný kovový materiál. Firemní cedule Az eloxovaného hliníku o síle mm s plnobarevným sublimačním potiskem ( rozměr 105x1mm) z metalického leštěného hliníku vhodná pro interiér i exteriér s vlastním motivem. Integrovaný tvrdý povrch odolný proti vlhkosti i otiskům prstů. V návrhu doporučujeme používat texty, číslice, loga a obrázky. Cedule a poutače vyrábíme z plastu, hliníku, akrylátového skla, dřeva nebo papírového kartonu.


Pěněné PVC desky FOREX. Desky KAPA nebo FOAM-X. Papírové desky (kartony) FALCONBOARD nebo XBOARD. Plastové desky STADUR nebo SMARTX.


Cedule , tabule, desky, panely se používají na místech, kde se nedá polepit podklad – např. Vyrábí se v různých provedeních v závislosti na použitých materiálech a jejich kombinací. Polepují se tištěnou grafikou většinou s laminací a používají se. Naše firma se zaměřuje na zámečnické práce a kovovýrobu. Montujeme hliníkové zimní zahrady a kovové konstrukce.


K výrobě cedulí používáme jak železné kovy, tak kovy neželezné. Kovové cedulky vyrábíme o malých rozměrech vhodných jako cedulky na schránku, cedulky na kabelky nebo jiné drobné výrobky. Bezpečnostní tabulky skladem ve třech kamenných prodejnách - Blansko, Brno a Praha.


Hliníkové cedule

Zakázková výroba a další služby.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения