pondělí 6. února 2017

Tvarohové těsto na smažení

Mléko přidáváme podle potřeby, podle toho, jak je těsto hutné. Z těsta vykrajujeme lžící bochánky a dáváme do rozpáleného oleje. Koblihy usmažíme dozlatova. Jablka, nakrájená na větší kusy, ale dávám ve větším množství mezi dvě placky a prosypu je pudinkem, aby vázal šťávu.


Tvarohové těsto na smažení

Těsto na tvarohové muffiny rozdělíme do pečících košíčků a pečeme je minut při teplotě 1°C. Jsou dobré k snídani nebo jen tak jako svačinka či chuťovka. Tvarohové muffiny podáváme teplé nebo studené podle chuti. Zobrazit přes 1dalších receptů pro muffiny!


Receptury na tvarohová těsta se liší především v množství surovin, příprava všech je ale velmi podobná a jednoduchá. Mouku používáme hladkou nebo polohrubou. Tvaroh stačí polotučný, ale z balíčku, v tvarohu ve „vaničce“ je víc tekutiny než tvarohové hmoty. Jako tuk je asi nejlepší osvědčená Héra, ale může být i jiný rostlinný tuk na pečení.


Obracíme,ale těsto má tendenci se otáčet samo, když né, tak mu pomůžeme. Horké sypeme moučkovým cukrem. Kynuté těsto na smažení se připravuje jednodušeji než klasické kynuté těsto na pečení, a kynutí trvá kratší dobu.


Při smažení se z nějakého důvodu oddělí velice tenká vrchníslupka, která vyběhne a zhnědne, ale pod ní je vzduch a dole je nekypré těsto sedící na hnědé spodní slupce. Nevím, jestli se to stane při smažení na první straně či druhé, řekl bych spíš že při smažení na první, která velice rychle vyběhne nahoru. Suroviny zpracujeme vařečkou v míse v hladké těsto. Není sladké, je jemné, vláčné a lze ho libovolně doplňovat čerstvým i mraženým ovocem a různými posypkami.


Tvarohové těsto na smažení

Když máte čas a náladu, pohrajte si s koulením knedlíků (dají se i zamrazit), v opačném případě experimentujte s různými tvary bez náplně – jsou hotové za pár minut. Smažení Než si těsto pár minut odpočine, rozpálíme v hrnci vyšší vrstvu oleje. Mělo by ho být tolik, aby kuličky při smažení plavaly a nedotýkaly se dna hrnce. Pokud máme dobré sádlo, část oleje jím nahradíme.


Rozhodně, zvlášť pokud jsou v blízkosti malé děti, hrnec nestavíme na kraj sporáku! Vyberte si ze stovek receptů na Smažené tvarohové koule, které se vám budou snadno a rychle vařit. Připravte si ingredience a můžete se pustit do vaření Smažené tvarohové koule.


Užijte si objevování nových porkrmů a jídel z nejlepších Smažené tvarohové koule receptů z čech i ze světa. Koblížky neplníme žádnou náplní, pouze je obalíme v moučkovém cukru. Dacă credeți că informațiile furnizate în statisticile medicale, fiecare a treia persoană de pe planetă suferă de una sau alta patologie a sistemului musculo-scheletic. Cele mai frecvente sunt artrita generalizată, precum și artroza. Onorabil” al treilea loc în structura bolilor descrise este durerea musculară – mialgie.


Durerea cea mai frecventă a muschilor din spate. V těstě na kobližky je tvaroh, který ale ve finále není v hotových kobližkách moc cítit, jen jsou díky němu krásně měkké a vláčné. Na tvarohové koblížky si připravíme: 2g hladké mouky, 2gramů tvarohu, vejce, lžíce cukru krystal, lžíci vanilkový cukr, špetku soli, lžíci rumu, lžičky prášku do pečiva olej na smažení , případně marmeládu, tvaroh a moučkový cukr k podávání. Máte-li strach, že těsto nenabyde, přidejte do něj trochu rumu, který těsto při kynutí nadlehčí a při smažení omezuje množství tuku, které moučníky vsakují. Těsto vyválíme na pomoučněné ploše, silné asi půl centimetru.


Tvarohové těsto na smažení

Vyválené těsto nakrájíme na čtverečky. Do každého čtverečku zabalíme jeden kousek broskve. Knedlíky důkladně zabalíme, aby ovoce nelezlo ven.


Zabalené tvarohové knedlíky dáme po – kusech do vroucí vody. Jakmile vyplavou na hladinu, vaříme je. Těsto se lepí na ruce jako živé, ale výsledek je bomba. Dělal jsem na večeři (radši z dvou dávek pač znám svoje malé děti) a ?

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения