středa 8. února 2017

Posypový vozík na hnojivo

Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Posypové vozíky jsou vhodné pro ty, kteří potřebují v zimních měsících posypat solí pozemní komunikace, nebo je využijí na rozlehlé zahradě k posypu hnojiv či zeminy.


Konstrukce posypových vozíků se skládá z nádoby osazené na kolech, snadno s ním lze manipulovat. Snadné provádění posypů obstarají rozmetadla a posypové vozíky. Ať už hnojivo , osivo, sůl, písek či jiné posypové materiály - všechny lze snadno rozmístit dle požadované hustoty. V jarních a letních měsících lze posypové vozíky použít k posypu osiva či hnojení trávníků. Jednoduché vykonávanie posypov obtsarajú rozmetadlá a posypové vozíky.


Posypový vozík pre viacúčelové použitie, ktorý je navyše vybavený reguláciou dávkovania. V závislosti na ročnom období i súčasnej potrebe ho možno použiť pri siati, hnojení alebo solení v zimných mesiacoch. Ručný posypový vozík s reguláciou posypu. Hecht 2je kvalitný ručný posypový vozík s možnosťou. Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah.


Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch. Proč využít rozmetadlo nebo aplikační vozík při aplikaci hnojiv. Hlavním důvodem pro použití rozmetadla při aplikaci hnojiv je rovnoměrnost a přesnost aplikace. Při přesné a rovnoměrné aplikaci hnojiva nehrozí popálení trávníku a trávník roste rovnoměrně po celé své ploše.


Vozík – osýpací vozík určený pre stredne veľké záhrady. S dosahom až metrov pre pohodlný rozptyl na veľkých plochách. Na rozptyľovanie hnojív, semien, vápna, posypovej soli a piesku.


Nedochádza k neúmyselnému sypaniu posypového materiálu po ukončení činnosti. Sypací vozík XL Vozík se ideálně hodí pro běžný rozptyl hnojiv a posypových materiálů na větších plochách. Rozmetací kotouč distribuuje posypový materiál dokonale rovnoměrně a čistě.


Profilované kolesá ponúkajú optimálnu priľnavosť na všetkých povrchoch pri všetkých typoch aplikácie. Posýpací vozík XL má navyše kryciu dosku pre presný rozptyl v rohoch. Sypací vozík WE 3je univerzálny celoročne využiteľný vozík určený na posyp všetkými druhmi sypkých materiálov (semená, hnojivá, posypová soľ, atď.). Posuvný dávkovací mechanizmus umožňuje presné nastavenie hustoty posypu. Rozmetací posypový vozík umělých hnojiv, osiva a soli l Zahradní rozmetadlo univerzální zahradní rozmetadlo - sečka pro soukromé použití v zahradě, na cestách a silnicích.


Kvalitní posypový vozík , rozmetadlo, využijete po celý rok. V létě při péči o trávník – osivo nebo hnojivo. V zimě pro posyp solí nebo pískem. Všestranný rozmetací vozík s robustní. Prodám použitý sypací vozík zn.


Robustný posypový vozík Hecht 2s možnosťou regulovania posypu. Rozmetadlo AgriFab, tažené rozmetadlo na hnojivo granulát, s kapacitou kg, rozptyl do. Příkladem může být sypací vozík 5Comfort od Gardeny.


GARDENA vhodný na dávkování např. Variabilní šířka posypu až do m, nádoba s objemem l.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения