pátek 3. února 2017

Pivovar lindr mžany mžany

Našim společným cílem je nabízet vám příjemné trávení volného času v nádherném venkovském prostředí. Proto byl náš objekt vybudován. Rádi bychom, abyste se u nás cítili jako doma. I proto jsme se vrhli do náročné rekonstrukce zchátralé budovy. Chtěli jsme toto místo a jeho historii zachovat.


Pivovar lindr mžany mžany

There is a restaurant serving Pizza cuisine, and free private parking is available. V okolí se můžete věnovat různým aktivitám včetně cyklistiky a pěší turistiky. Pivovar Lindr Mžany poskytuje slunnou terasu a tenis. Kromě stylového ubytování nabízí penzion restauraci, sál s divadelním jevištěm i wellness zónu.


You can play ping pong at the guesthouse, and the area is popular for hiking and cycling. The nearest airport is Pardubice Airport, miles from the accommodation. Mimo pivovaru, restaurace, sálu s jevištěm se zde nachází i wellness zóna, penzion, víceúčelové sportovní hřiště pro letní i zimní sezónu, posilovna nebo třeba kuželna. You can play table tennis at the guest house, and the area is popular for hiking and cycling. Viesu nama viesi var spēlēt tenisu.


Massages offered directly at the guest house present the ideal relaxation during your stay. Private parking can be arranged at an extra charge. At the guesthouse every room comes with a desk.


Po předešlé rezervaci jsme s přáteli Pivovar. Všechny milovníky dobrého jídla potěší poctivá domácí kuchyně, která se připravuje přímo před vašima očima v otevřené kuchyni. Rezervujte stůl a sbírejte kredity, takhle jednoduché to je!


Pivovar lindr mžany mžany

Ubytování Dvoulůžkový pokoj 1. Využití jednoho lůžka 1. Zážitkový apartmán Sud 5. Postel ve starém dubovém sudu, masivní dřevěný nábytek a minibar s našim pivem je v ceně apartmánu. Obec Mžany (2m n.m.), poprvé připomínaná r. Hradce Králové a km jihozápadně od obce Sadová, s níž je v mnohém historicky svázána. Název obce se lidově vykládá od mlh tvořících se v okolí řeky Bystřice.


This chevron easily allow clean looking sizing,because stroke-widthcan be set using css. So it be bigger, without being chunkier. Kraj: Královehradecký kraj. Hamarosan egy új szolgáltatást indítunk el, hogy segítsünk megtalálni a Neked leginkább megfelelő úticélt. Keményen dolgozunk és szívesen fogadjuk a Te véleményed is a fejlesztés során.


You can use the Special Requests box when booking, or contact the property directly with the contact details provided in your confirmation. Best prices, no additional fees paid directly to hotel. At Restu, we use cookies to ensure that our website runs properly, analyze traffic, track performance, personalize content, and target our ads.


Mžan, Dubu a Stračovské Lhoty byly od středověku spojeny strastmi i radostmi, které dějiny přinášely.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения