úterý 21. února 2017

Vinotéky karma

Díky vinotéce tak zachováte jednotnou ideální teplotu pro delší skladování vín, stejné jako ve vinných sklepech. Nechybí vnitřní osvětlení, takže nebudete po tmě tápat po té správné lahvi. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Domácí vinotéky , lednice, chladničky na víno - ESHOP. V posledních letech zařadila a také postupně inovovala svou řadu domácích vinoték. Chladiaca technika KARMA. Vzhledem k vyššímu výkonu je možné připojit ho na více odběrných míst. Zde naleznete jednozónové vinotéky , tyto chladničky na víno jsou vhodné buď k archivaci vína, kde je vhodná stálá skladovací teplota, která je pro oba druhy vína stejná (- stupňů Celsia), nebo pro uskladnění pouze jednoho druhu vína.


Karma KVI-B alternativy - Heureka. S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies. Skvěle zpracovaná kombinace nerezu a dřeva řadí tuto chladničku mezi nejoblíbenější modely. Dovolujeme si vás tímto pozvat na letošní 30.


FOR ARCH, který se uskuteční ve dnech 17. PVA EXPO PRAHA v Letňanech. Dunavox je největším prodejcem vinoték v Evropě a nabízí jednu z nejširších nabídek modelů na trhu. Nahlásit další obrázek Nahlaste prosím urážlivý obrázek. Prodej vestavěných spotřebičů českého výrobce KARMA.


KARMA KVI-B alternatívy - Heureka. Nové vestavné vinotéky Dunavox řady EXCLUSIVE Společnost Dunavox uvedla na trh nové modely řady EXCLUSIVE. Vestavné vinotéky Dunavox EXCLUSIVE. Prakticky tak jeden kov odoberá teplo v chladenom priestore vinotéky a druhý teplo odovzdáva dookolitého prostredia, podobne ako tepelné čerpadlo.


Nejsou to lednice s prosklenými dveřmi. Kvalitní vinotéka má také antivibrační systém. U těch větších očekávejte také dvě teplotní zóny. Díky nim můžete v jedné lednici na víno chladit více druhů vín. Ideální pro archivaci vín je dvouzónová vinotéka od firmy Karma.


Přeskočit na kategorie produktů. Kabel USB-C - slouží ke stahování dat a nabíjení. Teplo se překvapivě uvolňuje pouze bočními stěnami, záda vinotéky jsou studené.


Při důkladnějším zkoumání nemá modré světlo identický odstín v obou zónách, ale to je opravdu detail a je pravděpodobné, že je to otázka jen pár kusů. Uspořádání polic je vzhledem k malým rozměrům vinotéky výborné. Tento vinný sklípek pojme až lahví Vašeho vína.


Díky dvěma teplotním zónám je možné uskladnit více druhů vín a nastavit pro ně optimální teploty. Kompletní informace o produktech, nejnižší ceny z internetových obchodů, hodnocení, recenze. U každého zboží si můžete zkontrolovat jeho dostupnost, porovnat ceny v jednotlivých obchodech a nakoupit nejlevněji!


Náhrada za staré typy PO37 371. Vinotéky značky Klarstein.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения