pondělí 13. února 2017

Oprava hlavy motoru ostrava

Náhradní díly pro opravu motorových hlav. V průběhu vývoje fimy se postupně vybavuje moderní technikou k dosažení maximální kvality prováděných prací. Ve všech případech je ale nutné odstranit na motoru závadu, jenž poškození hlavy způsobila – vada chladícího systému (vadný termostat, závada vodní pumpy, zanesený chladič, únik chladicí kapaliny aj.). Opravy chladičů, trubek a hadic klimatizací.


Kompletní opravy hlav motorů osobních a užitkových vozů a výroba tlakových hadic. Vybrat si můžete z firem v okolí, třeba PNEUSERVIS JANDA, AUTOSERVIS MROAUTO - EXPRESNÍ SERVIS BOHUMÍN, SML Autocentrum,.

Je upevněna pomocí příruby, šroubů a závity. K poškození hlavy motoru dochází při poruše chlazení nebo mazání. Kritické místo pro chlazení se nachází mezi sedlem výfukového ventilu a vstřikovačem nebo svíčkou a mezi sedly navzájem. GO opravy motorů se zárukou měsíců Provádíme generální opravy motoru se zárukou měsíců. Máme i skladové motory , které jsme schopni prodat t. Na svary námi provedené se vztahuje záruka měsíců.


Pokud je u motoru zajištěna normální funkčnost zbylých částí (chladící okruh apod.), je životnost hlavy srovnatelná s novou. Opravy-výměna vodítek ventilů Při nadměrném opotřebení vodítek ventilů je nutno tato vyměnit, jinak nelze dosáhnout souososti.

Provádíme opravy uložení klikové hřídele, vložkování válců, broušení válců a broušení bloku motoru. Blok motoru je konstrukční část víceválcového spalovacího motoru nebo jiného pístového stroje, která v sobě obsahuje několik válců - pracovních prostorů. OPRAVY MOTOROVÝCH HLAV OSTRAVA - ŠTUDENT KAREL - DIAGNOSTIKA A OPRAVY HLAV MOTORŮKompletní servis motorových hlavsvařování hlav prasklých nebo jinak poškozených broušení sedel, výměna sedel včetně frézování broušení hlav výměna vodítek, gufer, sedel oprava poškozeného uložení vaček odvrtání zalomených šroubů a opravy závitů svařováním nebo opravnou sadou. Dá se to rozpoznat podle výraznějšího cvakání při chodu motoru , které vychází z horní části motoru hlavy válce. Opačným příkladem je zmenšování ventilových vůlí, kdy se ventil brzy otevře a později zavře, což výkon motoru méně ovlivňuje a cvakání ventilů není tak výrazné.


Demontáž, opravy hlav válců, montáž a seřízení - ventilový rozvod OHV 11. Demontáž hlavy válců: S demontáží můžeme začít až po vychladnutí motoru alespoň pod °C, tj. Opravujeme hlavy válců spalovacích motorů. Provádíme tlakové zkoušky hlav, rovnání, broušení, svařování a repase hlav, výměny a frézování sedel ventilů, broušení, montáž a seřízení vůlí ventilů. Rovnání – frézování a broušení hlav.


Maximální nerovnost dosedací plochy hlavy předepisovaná výrobci bývá kolem mm. Hlava válců se při přehřátí motoru téměř vždy zkroutí a prohne. Toho lze dosáhnout buď přebroušením nebo ofrézováním dosedací plochy hlavy.


Generální oprava motoru je komplexní služba ke které patří profesionální a přesná práce. K té máme blízko už jen proto, že nám veteránismus koluje krví a sami několik veteránů vlastníme a také proto, že majitel firmy vystudoval obor spalovacích motorů na ČVUT. Samozřejmostí generální opravy je oprava hlavy. ZJ stock and beautiful laredo (sold) ZJ 5.

HO, Overlan all goodies in (wrecked) WK 3. Těsnění od sebe odděluje hlavu či hlavy válců a samotný blok motoru. Zde se nacházejí i sací a výfukové ventily. Hlavy musí odolávat tlakům ve spalovacích komorách a oddělovat od sebe kanály, které jsou určenu pro motorový olej a chladicí kapalinu. Kapaliny se nesmí smíchat. K tomu ale bohužel dojde v případě.


Kromě základní údržby, jako je výměna oleje, výměna rozvodů, filtrů atd. Výměna těsnění pod hlavou motoru Výměna těsnění hlavy motoru patří mezi.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения