středa 22. února 2017

Chladící vitrína na zákusky

Chladící vitrína na zákusky

Vyberte si co potřebujete z 1aktuálních inzerátů chladící vitrína. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Přenosná,velmi dobrý stav.


Sleva na cestu do Znojma. Cukrářská chladící vitrína. Vitríny pro kavárny, cukrárny, pizzerie.


Slouží k prezentaci a prodeji chlazeného zboží, jako je maso, lahůdky a cukrářské výrobky – zákusky , zmrzlina. U nás si vyberete z široké nábídky cukrářských chladících vitrín. POMÔŽEME VÁŠMU PODNIKANIU PREDAJOM CHLADIACEHO ZARIADENIA NA SPLÁTKY EXPRESNÉ financovanie Vášho ponikania rokov na trhu, realizované obchody v hodnote 2mil. Ešte bohatšie výbavy a. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Zpravidla jsou prosklené, a proto do nich můžete ukládat nápoje, které se chystáte konzumovat nebo jednohubky, chlebíčky a zákusky připravené pro vaši návštěvu.


Hrubý objem vitríny je 1l. Scaiola, model ERG 2vhodná k prodeji a prezentaci zákusků a cukrářských výrobků. Vhodné do provozoven typu kavárna, cukrárna, pekařství, lahůdky, delikatesy, hotelové restaurace atd.


Chladící vitrína na zákusky

Panoramatická prosklená vitrína ERG 2firmy Scaiola. Prodám chladící vitrínu. Vhodná do obchodu na zeleninové saláty, chlebíčky, zákusky i uzeniny. Je také podsvícená světelnou trubicí.


Nabízíme široké spektrum chladicích vitrín pro různé účely. Najdete tu základní typy s rovným či oblým sklem i designové kousky v různých barvách. Velká chladící vitrína vhodná do obchodu, uzenářství, jídelny, restaurace, atd. Automatické odmrazování, elektronický kontrolní panel,digitálny termostat , přík.


Prohlédněte si naši nabídku produtů RTW 1- Prosklená vitrína na zákusky Již více jak let zkušeností ve výrobě, servisu i distribuci. Při rychlém jednání možná sleva. GASTROLINE CUBE charakterizuje elegantní moderní design a rovné čelní sklo. Chlazená v celém prostoru. Profesionální provedení.


Nahlášení závadnosti inzerátu Pomozte nám zkvalitnit bazar a jeho obsah. Domníváte-li se, že inzerát porušuje pravidla inzerce či je vložen v jiné kategorii bazaru, využijte následující formulář. K vidění v Rychnově nad Kněžnou. Digitální nastavení teploty, vnitřní osvětlení.


Chladící vitrína na zákusky

Vlastní odvoz podmínkou. Lednice je necelé roky používána, bez známek poškození. Lednice má uvnitř poličky, držák na lahve, box na maso a box na zeleninu, kde je možno nastavovat vlhkost.


Mrazák má šuplíky velké, malý.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения