pondělí 6. února 2017

Baby ono deka

Baby Ono deka flanelová růžový lem Krásná lehká a hřejivá deka z příjemného flanelu. Oboustranná deka rozměru 75x1cm. Pro použití doma, i do kočárku. Luxusná dečka nielen do kočíka Baby Ono. Veľmi mäkká, teplá a veľmi príjemná na dotyk deka , vyrobená z dvoch vrstiev.


Horná vrstva sa vyznačuje živými farbami s peknými. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah. Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch. BABY ONO Set – dětská manikúra – fialová Popis: Nůžky a kleště pomáhají ostříhat dětské nehty pohodlně a bezpečně.


Nůžky jsou speciálně tvarované pro dětské nehty. Všechny informace o produktu Hrací podložka Babyono Edukační deka s hrazdou, porovnání cen z internetových obchodů, hodnocení a recenze Babyono Edukační deka s hrazdou. BABY ONO Obojstranná minky deka s maznákom - ružová Detská deka disponuje materiálom minky, ktorý je veľmi jemný, hrejivý a príjemný. Využiť ju môžu práve narodené bábätká. Súčasťou je aj roztomilý maznák.


Dětská deka disponuje materiálem minky, který je velmi jemný, hřejivý a příjemný. Využít ji mohou právě narozená miminka. Součástí je i roztomilý usínáček.


Dvojvrstvová deka Baby Ono z mikrovlákien: Vrchná časť deky s detskou potlačou a spodná časť s bublinkovou štruktúrou. Príjemná na dotyk pre mamu aj dieťa. Je ideálna na prechádzky na od jari až do jesene. Hrkálky, imitácie zrkadiel, farebné figúrky, a pod. Udržujte v čistote, návod na údržbu je uvedený na všivce.


Hracia deka je vyrobená z mäkkej, farebnej látky s výplňou vo vnútri. Barevná hrací deka je vybavena mnoha různými interaktivními elementy, které zabaví dítě na dlouhou dobu. Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Deka obsahuje různé tvary, které podporují rozvoj smyslů dítěte – např. BABY ONO - Deka detská bavlnená, x 100cm - tyrkysové vtáčiky Teplá obojstranná deka s lemom o rozmeroch 75x1cm.


Baby ono deka

Mäkká dvojvrstvová bavlnená deka Materiál 1 bavlna Detské vzory Vynikajúca pre dieťa počas spánku Môže slúžiť ako podklad pre hru dieťaťa na zemi. Nabízíme potřeby pro maminku a děťátko, péče o miminko , výbava dětského pokojíčku , hračky , bezpečnostní, ochranné a hygienické pomůcky. Hrací deka je vyrobena z měkké, barevné tkaniny s výplní uvnitř Rozměr: 80cm x 80cm.


BabyOno Hrací deka Baby Ono Savanna. Pravidelně kontrolujte kvalitu hrací deky. Velmi jemná oboustranná deka s usínáčkem BAByOno pro nejmenší dětičky.


Baby ono deka

Vhodné jako přikrývka nebo jako podložka na hraní. Ideální pro přikrytí do kočárků v chladnějších dnech. Nádherná oboustranná deka , vhodná do kočárku i do postýlky. Prosíme zákazníky, aby dle doporučení našich přepravců až do odvolání volili při nákupu v e-shopu platbu převodem nebo on-line kartou.


Neváhejte a mrkněte do tohoto obchodu na podrobnější informace o zboží a zjistěte si podrobnosti o produktu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения