pátek 3. února 2017

Jídelní sety z masivu

Jídelní sety z masivu a jejich varianty. Pro tento druh nábytku je nejdůležitější, aby poskytoval patřičné pohodlí, což bereme v potaz již při vytváření návrhů nábytku. Konstrukce stolu je vždy z masivu , a to nejčastěji buď dubového, nebo borovicového.


Jídelní sety z masivu

Pořiďte si jídelní stůl z masivního dřeva a vaše domácnost rázem dostane pevný bo kolem kterého se bude točit společenský život celé rodiny. Zajímavé odstíny barev (wenge, oak,espresso aj.) dodají masivu punc královský. Neskutečně skvostný stůl obrovských rozměrů!


Tak se pohodlně usaďte a dopřejte si stylové stolování. Koupí setu získáte vše v rámci jednoho nákupu. Dopřejte si prvotřídní kvalitu, vše pro stolování seženete na e-shopu KIKA. Sháníte jídelní stoly z masivu ? U nás nabízíme kulaté i čtvercové, rozkládací i klasické jídelní stoly.


Jídelní sety z masivu

Atypické rozměry jídelního stolu stejně jako provedení buk jádro nebo z dubového dřeva je možné vyrobit na zakázku. Výhodou jídelních setů z masivního dřeva je nejen jejich spolehlivost a luxusní design, ale také jsou výhodné svou cenou. Přihlásit se Napište nám. Velmi populární jsou bílé jídelní sety a sestavy, avšak nabízíme také odstíny šedé, černé či běžnější bukové.


Velmi efektně působí také jídelní sety z kovu. Do jídelen či kuchyní můžete dokoupit také nejrůznější komody, vitríny, kredence i police. Prodáváme kvalitní masivní jídelní stoly v moderním provedení z různých druhů tvrdých dřev za velmi příznivé ceny. U rozkládacích stolů zaručuje jednoduchý, ale zároveň stabilní systém rozkladu příjemnou rodinnou atmosféru. Příjemný zážitek z připraveného a chuťově výborného pokrmu v neposlední řadě také přináší prostředí jídelny.


Aby byly vaše snídaně, obědy a večeře co nejpříjemnější, máme pro vás kolekci setů ze dřeva. Naše jídelní sety jsou elegantní a zároveň pohodlné. Dopřejí vám příjemné posezení s rodinou nebo přáteli v jídelně i kuchyni. Vhodný do každé kuchyně či jídelny.


Vyberte si z naší široké nabídky rozměrů a materiálů. Stůl, židle a lavice udělají z každého vhodného koutu místo, kde se vám bude příjemně stolovat. Obývací stěna z dubového masivu NICE.


Naplnit své představy o luxusním bydlení můžete zcela snadným způsobem! Pomocí obývací stěny z dubového masivu dodáte svému interiéru punc kvality, z níž se budete moci těšit dlouhou řadu let. Krásu dubového nábytku budou obdivovat i další generace!


Praktický moderní jídelní set – stůl a čtyři židle v bílé barvě. Stůl i židle jsou vyrobeny z masivu. Tanec u plotny, zábava s rodinou, odvaz s přáteli.


Už vás někdy napadlo, že kuchyně a jídelna jsou úžasnými místy pro pořádání večírků? Uvidíte, že se chvilky u oběda stanou ještě příjemnějšími. Masivní jídelní stoly, židle z masivu , nebo rohová lavice krásně doplní vaši chatu, chalupu, roubenku, srub nebo dům zařízen přírodními materiály. Levnější variantou jsou dřevěné židle do kuchyně z masivu smrku a židle z masivní borovice.


Design pro jídelní židle z masivu U INTENA nábytek můžete vybírat z mnoha typů kuchyňských židlí z přírodního dřeva. Jednotlivé modely se liší designem, materiálem a barevným odstínem. Dřevěný stůl navíc vykouzlí správnou domácí atmosféru a bude se u něj ráda scházet celá rodina.


Právě jídelní stoly z masivu jsou vyhledávanými artikly našich zákazníků, kteří dřevo preferují a ocení kvalitní ruční řemeslné zpracování.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения