úterý 14. února 2017

Set fiskars 4 ks 1x rýč + 2x hrábě + 1x násada

Jen tak bude Vaše práce snadná a lehká. Rýč , hrábě univerzální, švédské hrábě. Nářadí čtyř kusů v setu. Kč 9Kč bez DPH 81Kč.


Násada Graphite je tvarovaná tak, aby přesně. New and Used Vehicles and Parts. Free Shipping Available. Find Items from Every Automaker. Inspired by Trending Stories.


Lowest Prices on Top Items. Save Money with eBay Deals. Hrábě jsou velmi lehké a práce je s nimi pohodlná. Je ideální k okrajování ovoce a zeleniny. Fiskars set oblíbených nožů ks.


Je vynikající pro krájení potravin s kůrkou či slupkou. Porovnání cen fiskars hrabe soli srovnání cen fiskars hrabe solid na portálu HLEDEJCENY. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. AKCE - Hrabičky, lopátka v sadě. Kup teď Kč s dopravou 1Kč.


Na skladě: ks : Cena s DPH: 2Kč: Rýč odvod. Lze ji použít jako náhradní násadu k hrábím Solid. Hnojíme 1- 2x týdně v době vegetace, v době vegetačního klidu 1x za měsíc. Fo čistě přírodní organické hnojivo s obsahem základních živin (N,P,K), huminových látek, ale i stopových prvků, např. Součástí balení je nůž okrajovací, nůž snídaňový, nůž na chléb, nůž kuchařský velký a nůž Santoku.


GET 84000069016283734F9B Pouzdro s klávesnicí - černá iGET F9B, univerzální pouzdro s klávesnici pro tablety http://eshop. Obruba záhonu, 15cm výška 9m délka Čisté okraje záhonů. Zabraňuje šíření a přerůstání kořenů. Z vysoce kvalitní umělé hmoty.


W, kalové 35mm Čerpadlo ponorné. TONA EXPERT E1203Prodloužený zástrčný 6hranný klíč mm E1203Tona Expert E1203Prodloužený zástrčný 6hranný klíč mm Vyrobeno z chrom. SLO NÁZEV ZBOŽÍ PC-A s DPH MNOŽSTVÍ JEDN.


Lopata srdcovka Lopata srdcovka s násadou bez násady - Lopata úzká násada s násadou dřevo, prohlá s násadou dřevo, T 1Lopata úzká s násadou bez násady - Lopata standard násada s násadou dřevo, prohlá s násadou dřevo, T 1Lopata standard s násadou bez násady - Lopata hliníková násada s násadou dřevo.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения