pátek 17. února 2017

Nehořlavá deska za kamna

Odizolujte svůj krb snadno a naprosto bezpečně! Pokud řešíte krbovou obestavbu, řešíte jistě i správnou tepelnou izolaci. K izolaci topného tělesa se nejlépe hodí tepelně izolační desky. Kvalitní desky v sobě spojují ideální kombinaci izolačních a mechanických vlastností. Měly by být pevné, aby zajistily pot.


Protipožární sádrokarton není nehořlavý.

Mrazuvrdorné, voděvrdorné. Bezasbestová izolační deska vhodná k ochraně před elektrickými výboji: kotle, sušičky a ohřívače. Teplota uvnitř obestavby se pohybuje okolo 300°C, což většina dostupných. Deska je zdravotně nezávadná a neobsahuje žádná azbestová, skleněná, nebo minerální vlákna. Má dostatečnou pevnost, mechanickou stabilitu.


Cemento-vláknité izolační desky za kamna , nebo pod el. Cemvin 9x 6x 5mm. Nehořlavost- třída A požární odolnost 6-16min. Odolnost proti povětrnostním vlivům.

Sklokeramická deska Je novinkou na trhu. Oheň je skrz sklo vidět. Výroba je možná jen ve standardních rozměrech, neboť sklo není možné běžně řezat (obr. 0). Pár výjimek má však jiné opodstatnění, více v ukázkách.


Ideální je betonová nebo jiná nehořlavá deska o průměrné nosnosti 5– 6kg. Z důvodu příprav na otevření prodejen nebude dočasně možné rezervovat si zboží na prodejně. Zákazníky, kteří už zboží mají rezervované na prodejně, kontaktujeme a domluvíme s nimi termín vyzvednutí. Máme na chatě nová kamna a chtěl bych mezi stěny a kamna dát nějakou protiteplotní nehořlavou desku (dříve se používaly azbestové desky).


Nechci kupovat stěny na stojánku,co se dají koupit v železářství, protože bych jich musel koupit více. Chtěl bych se zeptat, jestli se dá koupit taková deska , kde a jak se jmenuje v nějakém. Sklo našroubujete přímo do stěny za použití distančního kování(válečků). Nabízíme velikosti, malé,střední a velké.


Sklo tak neleží přímo na stěně ale je odskočeno od stěny u malého kování o 26mm, u středního kování o 30mm, u velkého kování o 30mm 3. Sklo Lacobel je absolutně neprůhledné a lze ho. Tradiční akumulační kamna a pece zakázkově i svépomocí. SKAMOTEC 2je lehká, nehořlavá stavební deska , která bez nutnosti konstrukce ocelového. Pod kamna se proto dává nehořlavá izolační podložka.


Samolepící dekorace za sporák nehořlavá – Bílé dřevěné desky.

Dobrý den, chtěl bych se zeptat na min. Máme skladů po ČR a výběr z tisíců položek. Platit můžete hotově i kartou. Trám zúžit nelze - nevíme ani jak a navíc nese celou střechu.


Kominík mi doporučil vložit mezi trám a komín CETRIS desku, ale ta je moc tlustá (nejtenčí jsem našel 8mm, ale potřebuji méně - ideálně tak milimetr, abychom nemuseli do trámu vůbec zasahovat). Existuje nějaká nehořlavá deska menší tloušťky? Sháníte tepelně izolační desky určené pro stavbu obezdívky a obezdění krbové vložky?


Izolační desky nabízíme od výrobců jako jsou například Desky Silca, desky Promasil, desky Grenaisol. Jedná se o velice kvalitní a velice oblíbené izolační desky na trhu. Desky jsou zdravotně nezávadné a neobsahují žádná azbestová, skleněná nebo minerální vlákna.


SILCA 2KM izolační a stavební deska - mm. K tomu přispívá hned několik velmi důležitých faktorů. Má perfektní tepelně-izolační vlastnosti.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения