úterý 1. srpna 2017

Domácí šunka havlíček

Petr havlíček domácí šunka recepty, které budete milovat. Tématické fráze: šunka recept šunkovar recepty forma na šunku recept na šunku jak se dělá domácí šunka šunka šunka ze šunkovaru recept šunka ze šunkovaru šunkovar recepty do šunkovaru šunka z šunkovaru petr havlíček domácí šunka recept šunkovač vepřová šunka recept na šunku v šunkovaru vepřová šunka recept. Výroba domácí šunky není vůbec složitá, o čemž se můžete přesvědčit po přečtení receptu a při její výrobě doma. Tato forma není drahá, a pokud budete šunku pravidelně. Recept na domácí vepřovou šunku.


I když někteří tvrdí, že domácí výroba šunky je složitá, opak je pravdou. Je to velice jednoduché, máte vlastní produkt a znáte jeho složení, narozdíl od některých kupovaných produktů. Protože ale neobsahuje chemické konzervanty v obvyklém poměru, jaký používají masokombináty, je třeba počítat s tím, že doba spotřeby je cca 3-dní (u nás tak dlouho nikdy nevydrží). Uchováváme v lednici, lze i zamrazit.


Nakonec domácí vařenou šunku nakrájíme a užíváme si domácí produkt. V zásadě platí na kg masa soli, což je g. Pokud chcete použít méně masa. O trvanlivosti nemluvím, protože domácí šunka moc trvanlivá není, je tak dobrá, že ji sníte téměř na posezení! Mimochodem barvu šunky s obyčejnou solí můžete vylepšit i přírodně třeba přidáním šťávy z červené řepy do láku.


Ingredience: kg vepřové kýty, 1ml vody, lžíce medu, g soli, g Pragandy. Domácí šunka - šunkovar. Postup: Maso omyjeme a co nejvíce jej odblaníme. Dvě třetiny nakrájíme na malé kostičky (menší než na guláš) a jednu třetinu masa rozmixujeme v mixéru. Tématické fráze: domácí šunka z králíka kraličí šunka sunka z kralika domácí šunka z králíka recept kralici sumka sunka z kralika recept šunka z králíka recepty výroba králíčí šunky kralici sunka recept výroba šunky z králíka v šunkovaru vyroba sunky z králíka domaci sunka králíci sunka ze sunkovaru sunka s. Není nad šunku domácí výroby.


Kromě vepřové pečeně můžete použít i vepřovou kýtu, plecko, hovězí zadní, kuřecí nebo krůtí maso. Kameraman Marek Tichý dotáhl recepturu k dokonalosti, věříme tedy, že i Vám se p. Havlíček krásně ružové. Myslím si že je to běžná výroba domácí šunky.


Možná se trochu nepovedly fotografie ,ale co na tom. Popis je velice podrobný. Budu podobně vyrábět šunkový salám. A ten , kdo tvrdí , že je to prostě vařené maso , tak buď provokuje, nebo vůbec neví o čem je řeč.


Jã­dlo petr havlíček domácí šunka recepty, které budete milovat. Do formy na domácí šunku vložíme mikrotenový sáček a naplníme ho masovou směsí. Musíme maso důkladně upěchovat, aby se nám šunka po uvaření nerozpadala. Formu naplníme, uzavřeme a postavíme do vhodné nádoby s vodou.


Dbáme, aby voda při vaření nešla přes formu. Vaříme tak, že kg šunky odpovídá hodina. Na maso vložíme destičku, stlačující pružinu a navrch víčko, které pořádně zatíží naloženou směs. Pozor, v hrnci musí být vody tolik, aby nevtekla do nádoby!


Chcete připravit na Silvestra něco originální a prudce jedlé? Vynikající domácí kuřecí roláda, kterou pokud nakrájíte na tenké plátky, víte podávat i jako základ pro chlebíčky nebo jednohubky. Místo masa obsahují některé šunky arsenál chemických látek. Stačí si vytvořit domácí šunku a poznáte rozdíl, jak se říká na první pohled.


Dobrá šunka by měla obsahovat alespoň procent, pro děti se pak hodí dokonce s procent masa. Při koupi tedy sledujte etiketu a kromě obsahu masa také obsah tuku, soli a. Je konzumace šunka zdraví nebezpečná? Obsahuje slanina karcinogenní látky.


A kolik masa můžeme sníst? Informace o obsahu dusitanových solí v uzeninách a šunkách jsou známé. Jsou do produktů přidávány kvůli barvě a hygieně. E2bude mít spíše hnědou barvu, a to průměrný zákazník nekoupí.


Otázkou je, jak je daný výrobce seriózní a kolik tam.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения