pátek 8. června 2018

Banánový chlebíček fitness

Banánový chlebíček fitness

Obě jsme byly v dietě, kdy jsme se snažily si co nejvíce přípravu jídel zjednodušit a zkrátit. Banánový ovesný chlebíček s jablky NejRecept. Postup: Žloutky oddělíme od bílků a banány si rozmačkáme na kaši.


Banánový chlebíček fitness

Přidáme mouku, prášek do pečiva, skořici, perníkové koření, kokosový olej, oříšky, žloutky a pořádně vše smícháme. Fitness čokoládový banánový chléb fit dietní zdravý top recept na hubnutí nejen pro fitness. Chystáte se na cesty a potřebujete s sebou něco rychlého na zakousnutí s obsahem sacharidů i bílkovin? Z banánů, čokoládového proteinu a kaka.


Vyskúšajte si upiecť vegánsky, čokoládový alebo kešu chlebík ideálny na raňajky. Tento recept na banánový chlebíček je z ovesných vloček a zcela bez mouky! Dnešní zdravý recept na banánový chlebíček se bude jistě také hodit do vašeho fitness jídelníčku. Těsto je upečené, když zapíchneme do chleba dřevěnou špejli a vytáhneme ji téměř suchou.


Před krájením necháme chlebíček zcela vychladnout a následně ho skladujeme v uzavřené nádobě. Zbylo vám doma pár zralých banánů, které už nikdo nechce jíst? Pak vyzkoušejte recept na vláčný banánový chlebíček. Dodá vám spoustu energie a přitom obsahuje jen minimum cukru. Uvidíte, že bude chutnat všem.


Dobrý den Evičko, tak jsem včera pekla chlebíček , aby jsme ho měli k snídani a můžu Vám říct, že mám vždycky největší problém s programem na troubě a dobou pečení :-D Chlebík jsem měla v troubě hodinu a dneska jsem zjistila že je úžasně vláčný ale ve středu mi přišel až moc, na druhou stranu si říkám, že kdybych ho tam nechala ještě déle, tak ho budu. Na to se však nespoléhejte, protože vám určitě zachutnají. Sladký chlebíček je dokonalá náhrada za klasické pečivo z. Jun Fitness banánový chlebíček z ovesných vloček a oříšky.


Tak dobrý a přitom tak jednoduchý. Ahoj, dnes mám pro vás další recept na zdravou dobrotu! Ahoj, ten název článku je docela trapnej, já vím.


Pokud jste banánový chléb ještě nezkoušeli a máte chuť na jeho zdravější fitness verzi s vyšším obsahem bílkovin, určitě tento recept doporučuji. Pokud chcete, můžete tento chlebíček připravit i bez použití proteinového prášku, v tom případě ho můžete nahradit celozrnnou moukou. Do těsta doporučuji nakonec. Ak ste banánový chlieb ešte neskúšali a máte chuť na jeho zdravšiu fitness verziu s vyšším obsahom bielkovín, určite tento recept odporúčam.


Banánový chlebíček fitness

Ak chcete, môžete si tento chlebík pripraviť aj bez použitia proteínového prášku, v tom prípade ho môžete nahradiť celozrnnou múkou. Do cesta odporúčam nakoniec primiešať. Recept na takovou klasiku, jako je banánový chlebíček , rozhodně nesmí chybět v žádné dobré sbírce receptů. Pokud ho v té vaší zatím nemáte, půjčte si tento náš a buďte si jistí, že se v ní bude královsky vyjímat. Suché a mokré ingredience spojíme pomocí vody a přidáme vlašské ořechy (nebo chia či lněná semínka), pečeme ve vymazané a vysypané formě na chlebíček.


Pečeme cca minut na 1°C, zkusíme špejlí a případně pečeme déle. Necháme vychladnout a opatrně vyklepneme z formy. Omrzeli ťa dookola tie isté kaše, či smoothies na raňajky?


Banánový chlebíček fitness

Chlebík si môžeš dať napríklad s nejakým zdravým orieškovým maslom, či natrieť džemom alebo kvalitným maslom. Vďaka porcii ovsených vločiek ťa parádne zasýti a nemusíš sa báť škvŕkania v žalúdku ani pár hodín po. Zdravé dezerty a fitness dezerty mohou být dobré a zábavné.


Když chceš zhubnout, je velmi náročné úplně odbourat to nejhorší z tvého jídelníčku – sladké, zejména pro.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения