úterý 5. června 2018

Malé koupelny s vanou

Vytváříme inspirativní koupelny promyšlené do posledního detailu. Pod značkou RAVAK dodáváme komplexní řešení moderních koupelen v podobě ucelených konceptů. Do malých koupelen s vanou se nejlépe hodí koncept Rosa, BeHappy, Avocado nebo Classic. Koncept BeHappy nabízí prostorově nejúspornější řešení v malé koupelně.


Malý, ale útulný ráj „Do malé koupelny zvolte světlou barvu obkladů, v přírodních tónech.

Opticky zvětšíte a otevřete prostor. Přírodní tóny barev působí uklidňujícím dojmem a dobře je vnímáme. Inspirace pro menší a malé koupelny - RAVAK. Nemáte velkou koupelnu? S našimi návrhy řešení menších a malých koupelen si prostor zařídíte funkčně i esteticky.


Inspirujte se v našich konceptech pro koupelny s vanou nebo koupelny se sprchovým koutem. I přes nezbytné koupelnové vybavení musí zůstat v koupelně. V minulosti se vyráběly vany, které se vešly do koupelen s jádrem, jejichž velikosti jsou typizované na rozměry od 2x 1do maximálně 2x 1centimetrů.

Do těch se pak vešly vany s délkou 1a 1centimetrů a šířkou či centimetrů. V nabídce jsou i dnes, a tak s jejich sháněním nebudete mít problémy. V opravdu malé koupelně, kde musíte uvažovat nad každým centimetrem, si můžete pomoci výměnou vstupních dveří. Obzvláště ty, které se otevírají do vnitřku koupelny , totiž mohou zabírat mnoho potřebného místa, které by bylo možné využít mnohem šikovněji. Místo klasických dveří si pořiďte raději posuvné.


Podélná orientace velikosti koupelny prospívá,“ připomíná Aleš Brožík z Ravaku. I zde platí obecné pravidlo malých bytů, že je lepší volit světlejší zákla a tudíž i světlé barvy obkladů (bílá, světle šedá, béžová…). Také tmavý obklad může malé koupelně slušet, ovšem musí se dobře nasvítit. Malé koupelny mohou být opravdu útulné a vlastně i celkem prostorné. Stačí si jen koupit vhodný nábytek a uspořádat jej správným způsobem.


Uvidíte, že se vaše malá koupelna s pomocí několika triků promění v hotelové lázně. Přinášíme vám galerii plnou inspirace, protože dobrých nápadů není nikdy dost. Rozmístění extra malé koupelny a sanity v ní si bude žádat kvalitní rozkreslení a přesný plánek půdorysu.


Pečlivě zakreslete všechny rozměry koupelny : výšku a šířku stěn, rozměry dveří, a pokud. Zvažte spojení koupelny s toaletou. Přijdete tím o dvě stěny, které můžeme využít k umístění vysokých úložných skříněk.


Místnosti propojte v případě, že nebude možné instalovat na WC alespoň malé umývátko.

V případě početnější domácnosti vybavte koupelnu zrcadlem velkého formátu nebo dvěma. Rekonstrukce malé koupelny s vanou v Plzni. Při realizaci byly použity obklady firmy RAKO série Textile a hrany obkladu ukončeny hliníkovou lištou tvaru L. Zvolené zrcadlo je vlepené do obkladu. Použité zapustna revizní dvířka u vany je připravený sloupek pro osazení vanové zástěny. Jsme tým designérů s 15ti letou zkušeností v oblasti interiérů.


Navrhujeme jak nové interiéry, tak i příp. Vanové zástěny VSKa EVSKjsou výrobky vytvořené společně s vanou Rosa. Dáma mi totiž s notnou dávkou despektu v hlase sdělila, že vlastně mají všechno. Pokud vám někdo bude tvrdit, že do malé koupelny je vhodnější vana.


Sprchový kout v malé koupelně. DO malé koupelny se hodí skříňka s nikou. Pokud máte velkou rodinu a malou koupelnu, organizace je naprostým základem.


I do malé koupelny je možné dostat mnoho úložného prostoru a lze to udělat tak šikovně, že to dokonce může vypadat i krásně. V hodně úzké koupelně se zamyslete nad vanou rohovou, ale největším kompromisem pro nejmenší koupelny je vzdát se vany úplně a zůstat jen u sprchování. V případě, že se vám do koupelny nevejde současně sprchový kout i vana, vyberte si vanu asymetrickou.


Koupelna s rohovou vanou. Uložit Poslat e-mailem Více. Hledáte inspiraci do své koupelny ? Fotogalerie návrhů nabízí průřez tvorbou našich designérů, které navrhování koupelen prostě baví.


Za sebou mají více než 4návrhů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения