pondělí 4. června 2018

Objednávkový systém pro jídelny

Jednoduchý, přehledný a cenově bezkonkurenční systém online objednávek obědů pro jídelny , restaurace a rozvoz. Trasy, vyúčtování, fakturace, exporty. Možnost vlastního hardware.


STRAVOVACÍ SYSTÉM GACC. Moderní, jednoduchý a přehledný systém pro stravování zjednoduší administrativu a zpracování dat sravovacího systému:. Dodáváme komplexní řešení stravovacích systémů pro jídelny. Umíme zprovoznit jak objednávkový systém stravování, tak pokladní, stejně jako jejich kombinaci.


Objednávkové stravovací systémy pro jídelny umožňují strávníkům objednat si pokrmy na několik dnů až týdnů dopředu. Pokladní stravovací systémy pro. Je určen pro objednávání jídel jednotlivci i velkými firmami prostřednictvím srozumitelného webového rozhraní.


Stravovací systém pro jídelny a restaurace. Přes stravovací systém mohou objednávat pouze předem založení zákazníci. Připravujeme i registraci nových zákazníků on-line. RFI NFC čip Ideální pro firmy, které již mají zaměstanecké čipy, obvykle pro docházkový systém.


Strávníkovi v aplikaci Lucnhdrive. Modulární pokladní systém , který obsahuje všechny funkce, které jsou pro typ provozu obvyklé, spousty jich je vyladěných k maximálnímu zkrácení doby obsluhy oproti konkurenci a ty funkce, co neumí může umět přesně tak, jak potřebujete. Aplikaci včetně šablon si můžete stáhnout.


Reservanto je online rezervační systém přizpůsobený každému oboru podnikání. Vyzkoušejte Reservanto a dejte svým zákazníkům větší komfort během pár minut. Modul pro objednávky jídel, jejich výrobu, plánování rozvozu a výdej na provozovně, včetně fakturace. Objednávkový i výdejový terminál na jídelně podporuje OS Android včetně možnosti využití RFID karet.


Pro zobrazení hodnocení musí být přihlášen strávník dané jídelny. V rámci zkvalitňování služeb jídelny Vám nabízíme novou službu – mobilní aplikaci Strava. Objednávání stravy po Internetu je součástí stravovacích.


Objednávkový systém pro jídelny

Jelikož se na nás v souvislosti s uzavřením školních jídelen obrací stále noví a noví zákazníci, které bohužel často z kapacitních důvodů musíme odmítat, tak jsme poprosili dobrovolníky z Masarykovy univerzity o pomoc s distribucí poledního menu pro tyto lidi. Základní modul pokladního systému Septim včetně profesionálního skladového hospodářství pro střední restauraci stojí 24. Kč a obsahuje vše potřebné pro plnohodnotné využití.


Pokud ještě nemáte účet na e-jídelníčku, přejděte na stránku pro registraci. Přejděte na stránku pro obnovu hesla. O aplikaci e-jídelníček. Běží na serveru zákazníka nebo na hostovanému serveru.


Objednávkový system pro jídelny Základní popis Systém je postaven jako webová aplikace. Může obsahovat 2-typy stanovišť, každé v libovolném počtu. Systém byl navržen tak, aby co nejpodobnějším způsobem práci na papíře umožnil zadávat data a poté kdykoliv okamžitě poskytl maximum výstupů a usnadnil tak práci vedoucí školní jídelny. Mnoho formulářů, které sloužily, především pro dílčí mezisoučty a pro lepší kontrolu a nalezení případné chyby, dnes již není třeba vytvářet, neboť počítač. Vám může zajistit omezení pohybu neoprávněných osob v prostorách jídelny a kolem ní - vstup do jídelny , vjezd do objektu s jídelnou pro dojíždějící strávníky, případně dodavatele apod.


SHOP NET je on-line jídelní objednávkový systém pro restaurace a provozovny zabývající se výrobou a rozvozem jídel. Online objednávkový systém školní jídelny Od 5.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения