pondělí 25. června 2018

Letak billa

Milí zákazníci, pripravili sme pre vás nové funkcionality letáku. Kliknite na „Otvoriť“ v dolnej časti a začnite listovať. Po novom v letáku nájdete full-textové vyhľadávanie produktov, zdieľanie na sociálne siete alebo možnosť dozvedieť sa viac o našich privátnych značkách a aktivitách po kliknutí na odkazy. Prezrite si tu leták Billa a nakupujte lacno v obchodoch Billa.


Aktuálny leták Billa a nový leták Billa k prezretiu online.

Pozrite si budúci Billa leták s najnovšou ponukou a aktuálny Billa leták s prebiehajúcimi akciami. Leták Billa malý leták od 15. Akciový leták Billa k Vám prichádza pravidlene každý týždeň! Billa leták na příští týden pro Vás zveřejníme s dostatečným předstihem opět zde.


Všechny aktuální Billa letáky na tento i příští týden jsou plné atraktivních slev a akčních cen, díky nimž můžete na nákupu ušetřit zajímavé částky. Prolistujte Billa aktuální leták a nakupujte u tohoto oblíbeného prodejce. Tento výpis má pouze informativní charakter a nemůže být použit pro vymáhání zboží podle uvedených specifikací. Informujeme spotřebitele, kterým prodáváme výrobky nebo poskytujeme služby, že mají podle zákona č.

Využijte Billa leták online. Ten si zde přečtete kdykoliv a odkudkoliv. Nový Billa leták je k dispozici jednou týdně, a to vždy s platností od středy do úterý. Kromě základního letáku si přijdete na mnohé další. Billa vydává i řadu speciálních a tematických letáků, jenž jsou k dispozici také v elektronické podobě.


Hlavní Billa aktuální leták vychází ve středu a má platnost do následujícího úterý. BILLA ČR je součástí skupiny REWE International AG. BILLA leták ☀ Projděte si aktuální letáky Billa platné od 15. Nový akční leták Billa na příští týden vychází ve středu a platí do následujícího úterý. Kromě hlavního letáku vydává Billa také malý a kombinovaný leták, platné v malých a středně velkých supermarketech.


Na všech prodejnách BILLA je možno platit stravenkami a dárkovými šeky Cheque Déjenue, Sodex ho Pass a stravenkami Ticket Restaurant. Při jednom nákupu je možno použít maximálně pět stravenek, za stravenky je možné koupit. Na mnoha poštovních schránkách můžeme zahlédnout informaci o tom, že si její majitel nepřeje vhazovat akční letáky. Prohlédněte si #128064; BILLA akční leták s platností 15. Důvody k tomuto jednání mohou být různé, ať už je to zaplňování poštovní schránky nebo ekologický pohled na věc a odmítání papírových letáků na jedno použití.


Fulltextové vyhledávání v letácích. Prehľad aktuálnych, budúcich aj predchádzajúcich akciových letákov predajcu Billa.

Vášho nákupného zoznamu. Vás každý deň sleduje a aktualizuje akciové ponuky predajcov na celom. Neváhejte a vyhledejte si zajímavé slevy, akce a nabídky.


Kvalita polských výrobků a jejich příznivá cena vás jistě přesvědčí o tom, že nákupy v Polsku jsou pro českého. Nejvíce akcí a slev z akčních letáků #128196; na jednom místě. Nákupní seznam a hlídač akčních cen vám ⏰ umožní výhodnější nákupy #128176;. Kvalita německých výrobků a jejich příznivá cena vás jistě přesvědčí o tom, že nákupy v Německu jsou pro českého.


Akční letáky si můžete prohlížet také v mobilní aplikaci #128241; Kupi.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения