pondělí 18. června 2018

Plastové přepravky s víkem

Plastové přepravky s víkem

Za pomoci plastových přepravek a úložných boxů tedy snadno zefektivníte práci ve firemním skladu i jinde. Přepravky EURO s víkem – bezpečně uzavřeno. Dodáváno včetně odnímatelného víka s plastovými panty. Je možné stohovat přepravky o různých rozměrech. Plastové přepravky , zkosené a ukládací bedny.


Dostupné v několika provedeních - s plným dnem a stěnami, s víkem , děrované nebo s vkladovým oknem. Potřebujete plastové přepravky ? Samozřejmostí je doprava ZDARMA! Jsou totiž velmi praktické. Navíc se dají používat v nejrůznějších oborech. Jaké velikosti euro přepravek s víkem nabízíme?


Všechny plastové euro přepravky s víkem jsou rozměrově přizpůsobené Euro-paletám. Jednu z nejzajímavějších možností nicméně představují plastové bedny či boxy uzavíratelné s víkem , které jsou opatřeny víkem , takže je lze efektivně uzavřít. To se hodí zejména v případech, pokud potřebujete s uloženými součástkami či jinými materiály častěji manipulovat. Různé druhy konstrukce - plné, s víkem , s otvorem pro vkládání, děrované. Z důvodu nařízení vlády máme až do odvolání v prodejně zavřeno.


Plastové přepravky s víkem

Vážení zákazníci, z důvodu krizového nařízení vlády je naše prodejna zavřená a osobní odběr zboží není dostupný. Zboží můžete nadále objednávat online. Odolné plastové nádoby pro použití v domácnostech i firmách.


V nabídce máme širokou škálu plastových EURO přepravek v různých rozměrech. Euro přepravky – různé typy, s víkem nebo bez. Vybírat si můžete z různých přepravek.


Plastové přepravky s víkem

K těm si pak můžete pořídit i víka pro EURO přepravky. Výhody EURo přepravek jsou: stohovatelnost, snadné ukládání na EUR palety, nabízíme přepravky s plným dnem, děrované, vhodné pro automatizované systémy a dopravníky. Tyto ucelené paletové jednotky je možné na sebe štosovat. Vyrobeno z polyetylenu. Nabízíme také zahradní plastové sudy na dešťovou vodu.


Sudy z plastu vybírejte. Po naplnění palety se přepravky zakryjí paletovým víkem a tak vznikne ucelená přepravní jednotka. Celá manipulační paletová jednotka se dá jednoduše také stohovat.


KLT přepravky s víkem či bez víka. Dle vašich konkrétních potřeb. U nás naleznete širokou řadu plastových přepravek v různých rozměrech.


Víko přepravky je vybaveno pojistkou, které ji udrží zavřenou. Na plastové přepravky s víkem poskytujeme záruku let a dopravu ZDARMA v rámci ČR. Výroba a prodej plastových obalů, lahví, plastové PET … Vyrábíme a prodáváme plastové obaly na zakázku dle Vašich požadavků. Nezbytností v každém skladu a dílně je zachování pořádku, organizace i drobného zboží a úsporu skladového místa.


Pro profesionální skladové hospodářství jsme pro Vás připravili praktické plastové boxy a bedny v různých velikostech a provedení: stohovatelné, skládací, s popisným štítkem, víkem , z kartonu, z umělé hmoty a další. Většina produktů skladem v Ostravě (kde si je také můžete vyzkoušet před koupí).

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения