pondělí 18. června 2018

Kulma eta liliana

Disponuje dvěma rychlostmi foukání a teplotními stupni a tlačítkem CARE pro rychlé ochlazení vzduchu k zafi-xování účesu. K dispozici máte dva kulaté. Veškeré informace o produktu. Kulma na vlasy ETA Liliana představuje ideálního pomocníka pro tvorbu dokonalého účesu. Tento produkt se již neprodává Již není v nabídce.


Teplovzdušný kartáč ETA Liliana se třemi nástavci v praktickém cestovním pouzdře. Má rychlosti proudění a teploty vzd. Kónická kulma na vlasy ETA Liliana predstavuje ideálneho pomocníka na tvorbu dokonalého účesu. Kulma ponúka ideálnu teplotu 200deg;C, takže sa nemusíte obávať spáleniu vlasov. Kulma sa vyznačuje praktickým tvarom, jednoduchým ovládaním a ľahkou údržbou.


Povrch kulmy je keramický, preto nepoškodzuje vlasy, ktoré naopak po povrchu ľahko kĺžu. Má praktický tvar a dizajn, takže sa pohodlne drží a ľahko sa s ňou manipuluje. Praktický tvar a desing zajistí snadnou manipulaci.


Oceníte jednoduchou údržbu. Kulmy na vlasy ETA ukážou vašim kadeřím tu správnou cestu. Stačí trochu cviku a během pár okamžiků můžete smyslně pohazovat velkými loknami nebo se rozpustile culit zpod záplavy malých kudrlinek. Kulmy a kulmofény ETA jsou navrženy tak, aby vaše vlasy nejen dokonale upravily, ale zároveň je zbytečně nepoškozovaly. Kombinuje výhody kulmy a fénu.


Môžete si tak vytvoriť účes presne podľa Vašich predstáv. Je vyhotovená v elegantnom a praktickom dizajne a manipulácia je jednoduchá. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Odkazy na odborné recenze.


Kompletní informace k výběru. Kulma nabízí ideální teplotu 2deg;C, takže se nemusíte obávat spálení vlasů. Kulma se vyznačuje praktickým tvarem, jednoduchým ovládáním a snadnou údržbou.


ETA Liliana je díky vysokému výkonu a praktickým funkcím ideálním pomocníkem pro každodenní tvorbu perfektního účesu doma i na cestách. Pro dokonalý účes je vybaven difuzérem a otočným koncentrátorem vzduchu. Fén nabízí tři stupně nastavení rychlosti a teploty.


Plynulé nastavení teploty umožňuje individuální nastavení mezi 120 – 200°C. Pro bezpečné používání má kulma chladnou špičku. ETA Liliana je vďaka vysokému výkonu a praktickým funkciám ideálnym pomocníkom pre každodenné tvorbu perfektného účesu domanbsp;aj na cestách. Pre dokonalý účes je vybavený difuzérom a otočným koncentrátorom vzduchu.


Fén ponúka tri stupne nastavenia rýchlosti a teploty. V nabídce samozřejmě nechybí ani klasická kulma , která spolehlivě vytvoří svůdné lokny. Obzvlášť praktickou pomocnicí pak je automatická kulma ETA Fenité, která téměř všechnu práci odvede za vás.


Pozvěte do koupelny kulmy a kulmofény ETA , které vaše vlasy dokonale upraví, a nasadí vám tak pomyslnou korunu krásy. Jej priemer je mm, vládne príkonom W, PTC topné telesá zaručujú veľmi rýchle dosiahnutie teploty. Její průměr je mm, vládne příkonem W, PTC topná tělesa zaručují velmi rychlé dosažení teploty. V ponuke samozrejme nechýba ani klasická kulma , ktorá spoľahlivo vytvorí zvodné lokne.


Pozvite do kúpeľne kulmy a teplovzdušné kefy ETA , ktoré vaše vlasy dokonale upravia a nasadia vám tak pomyselnú korunu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения