čtvrtek 28. června 2018

Prostěradlo z mikrovlákna 120x200

Prostěradlo z mikrovlákna 120x200

Jsme česká firma ČESKA Group a. Prodáváme bytový textil a ložní prádlo z České republiky, té nejvyšší kvality. Ať již u nás koupíte prostěradlo či povlečení, vždy si můžete být jistí, že před jeho uvedením do prodeje musí zboží nejprve projít naším vlastním testem kvality - především několikanásobným praním, abychom mohli zaručit barevnou. Prostěradlo z mikrovlákna pomerančové Rozměr: 120x2cm. Jersey napínací prostěradlo Lososové Rozměr: 1x 2cm.


Prostěradlo z mikrovlákna 120x200

Jersey prostěradlo s elastanem světle hnědé Rozměr:. Vhodně vybrané prostěradlo je nedílnou součástí každé postele. Aby odvedlo dobrou službu, mělo by snadno sedět na matraci, barevně se ladit s povlečením a být příjemné na omak. V této kategorii vám nabídneme širokou paletu prostěradel nejrůznějších materiálů. Přejete si heboučké úpletové prostěradlo Jersey?


Bílé elastické prostěradlo DecoKing Amber Collection, 160. Napínací prostěradla z mikrovlákna vynikají svou hebkostí, hřejivostí a svými termoregulační vlastnosti. Velmi snadno se perou na 40°C, není třeba je žehlit a nepouští vlákna. Jednoduše se povlíkají díky napínavému materiálu s gumou v tunýlku po obvodu.


Prosteradlo 120x2z mikrovlakna najdete a porovnáte na Srovnanicen. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Velice oblíbené napínací prostěradlo Mikroplyš výhradně české výroby. Jedná se o novou generaci prostěradel, která využívá vlastnosti mikrovláken, jako je hřejivost, hebkost, prodyšnost, výborná termoregulační schopnost a snadná údržba.


Mikroplyš prostěradlo je rychleschnoucí, snadno se udržuje, nemusí se žehlit, a je také vhodné pro alergiky. Mikroplyšová prostěradla jsou stále oblíbenější pro svou jemnost a hebkost. Jsou velice příjemná na dotek. Mají výborné termoregulační vlastnosti, díky kterým nestudí a velmi rychle vás zahřejí. Usnadněte si nákup nastavením cenového rozsahu Kč.


Prostěradlo z mikrovlákna 120x200

Vyrobeno z kvalitního umělého vlákna, které je jemné, hřejivé a překvapí vás příjemnou lehkostí. Na povrchu má prostěradlo delší bezesmyčkový vlas, který je na omak příjemně hebký a jemný. Vysoká gramáž zajišťuje kvalitu výrobku, který se navíc snadno udržuje, jelikož prostěradlo není potřeba žehlit. Froté prostěradlo - Bílé.


Ideálně přilnou k matraci bez zbytečných záhybu. Materiály, ze kterých je zboží ušité. Pokud dáváte přednost luxusu můžete si zakoupit saténové prostěradlo nejvyšší kvality. V naší nabídce naleznete také nepropustná nebo protiroztočová prostěradla.


Prostěradlo z mikrovlákna 120x200

Všechna prostěradla 1x 2jsou napínací s vyměnitelnou gumou v tunýlku. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Hladké bavlněné prostěradlo je klasika, která nezklame. Je skvělou volbou pro každou domácnost, ale i pro hotely, či školky. Bavlněné prostěradlo je lehké, prodyšné a 1 přírodní, takže si příjemný spánek mohou dopřát i alergici a osoby s citlivou pokožkou.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения