čtvrtek 14. června 2018

Dávkovač mýdla na stěnu

Dávkovač mýdla na stěnu

ZACK Kulatý dávkovač mýdla na zeď TORES. Dávkovač tekutého mýdla na zavěšení 400ml, bílá. A máte skutečně z čeho vybírat. Závěsný dávkovač na mýdlo u nás kupříkladu zakoupíte v nerezové či plastové variantě, v různých barvách (konkrétně černý, šedý a bílý) a také v matném.


Kč 5Kč bez DPH 6Kč 5Kč. Vytvořeno na Eshop-rychle. Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svý. Nástěnný dávkovač na pěnové tekuté mýdlo, obsah zásobníku na dolévání je 5ml.


Držák skleničky a dávkovače mýdla. Sklenička a dávkovač jsou z pevného tlustého skla matněného chemickým způsobem a mají skryté plastové těsnění, které zajišťuje absenci dotyku skla a kovu a pevně fixuje skleněný předmět v držáku. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Bezdotykový dávkovač tekutého mýdla Helpmation V-470. Skvělý pomocník v domácnosti, na pracovišti, nebo ve zdravotnických zařízeních. Tento systém je velmi hygienický a zajistí snížení výskytu bakterií. Objem nádoby dávkovače je 5ml. Kvalitní multifunkční dávkovač tekutého mýdla , pěny gelu nebo desinfekčního gelu značky Jofel.


Plnění pouze jednorázovými náplněmi od firmy Jofel, ruční ovládání. V této kategorii nabízíme dávkovače na pěnová mýdla. U nás si můžete pořídit bezdotykový dávkovač na mýdlo ( dávkovač na mýdlo bezdotykový) a dávkovač na mýdlo dotykový. Vybírat si můžete dle barevného provedení.


MARPLAST dávkovač tekutého mýdla 170ml, bílá 583BI. Skladem, ihned k odběru ks. Souhlasím se zasíláním obchodní nabídky.


Jedna dávka obsahuje cca 1ml, dávkovač pojme 5dávek mýdla. Volně stojící dávkovače mýdla jsou. Uzamykatelný zásobník na tekuté mýdlo, objem 4ml, k montáži na stěnu , skryté upevnění, materiál plast, barva bílá. ZACK Nerezový dávkovač mýdla na zeď lesklý LINEA. Zaoblený dávkovač mýdla je živou kombinací saténového skla a lesklého chromu.


Dávkovač mýdla na stěnu

Stěny a obklady zůstanou nepoškozené a dávkovač lze kdykoli beze stopy demontovat. S novým adaptérem BKho lze snadno přemístit na nové místo. Chrom se saténovým sklem tvoří krásnou. Nejhygieničtější způsob dávkování mýdla , krému, dezinfekce a další? Kvalitní přístroje Merida na dávkování tekutin lze snadno umístit na stěnu a jsou jednoduché na demontáž.


Logo nálepky se může lišit dle skladové dostupnosti. Každý den stovky novinek v nabídce. A přesto, tenhle kousek už si ode mě nekoupíte. Možnost připevnění na zeď. Využití bezdotykového dávkovače.


Dávkovač mýdla na stěnu

Jeho používání zajistí hygienické mytí.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения