pátek 29. června 2018

Repasovany sici stroje textima

Stroje - Textima sici bazar. Vybírejte z inzerátů. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii.


Průmyslový šicí stroj textima s rovným šitím. Velice rychlý stroj vhodný pro šití roušek, ale i všeho ostatního. Sama šiji roušky tak snad někomu poslouží jako mně.


Tento jedinečný šicí stroj je do dnešního dne stále používaný. Jeho velmi kvalitní základna, kovové části jej dělají jedinečným. V - osvětlení na 220V - vzduch 6bar - stroj je osazen regulátorem stlačeného vzduchu - stroj je fu. Stačí otevřít a budeš v obraze.


Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů průmyslový šicí stroj. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Protože se dnes opět na Poradně objevil nový požadavek na tento návo chtěla jsem, než začnu skenovat, zjistit, jestli už někde není, a našla jsem.


V případě, že nebudeme k zastižení na telefonu, využijte, prosím, náš on-line chat. Na dodávané šicí stroje dodáváme veškeré náhradní díly i příslušenství jako jsou chapače, kličkaře, pouzdra cívky, cívky hliníkové, kovové i plastové, stehové desky, podávací zoubky, jehelní tyče, spojkové i moderní servo motory, jehly, šroubky (5druhů skladem), zakladače, lemovače, patky, osvětlení. Inzerát ŠICÍ STROJ TEXTIMA v okrese Písek, cena 300Kč, od Daniel SLOVÁČEK na Sbazar. Popis: průmyslová štepka za symbolicku cenu, vše funkční. Dům a zahrada - Sici stroj bazar.


V této kategorii galanterie pro práci s šicími stroji můžete koupit jehly pro šicí stroje všech značek. Nabízíme originální jehly pro šicí stroje Lucznik, dodávané přímo výrobcem Lucznik, ale také velmi kvalitní jehly Schmetz, jehly AKRA a další, které lez použít na všech šicích strojích. Celková cena je o dost vyšší než uvádím v aukci. U nás nakoupíte nebo prodáte, co potřebujete! Postaráme se o bezpečné a pohodlné obchodování.


Nabízím tyhle šicí stroje , pro někoho, kdo se tím zabývá. Lučnik, pro vestavění do skříňky, na šlapací pohon, je možno přimontovat elektrický pohon. Jeden Lučník je s motorkem, bez pedálu a jeden stroj je Nicoleta, funkční, bez pedálu a přísluš. Sklad náhradních dílů pro šicí stroje , žehlící techniku a stříhárenskou techinku čítající více jak 30. Přijeďte se k nám podívat a vše uvidíte na vlastní oči, žádný internetový obchod kde se čeká na Vaše obnjednávky a pak hurá do Polska :-) my naopak do Polska vyvážíme, takže si jistě.


Even for customers who selected a particular PDEinhibitor because it temporarily disables the phosphodiesterase enzyme that can interfere with robust blood flow to the penis are often the first to be made by the state in Argentina. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Pletací stroje na punčochy EDIS a SABINA Pletací stroje na punčochy EDIS 4jehel, palce, 2. Veritas Rubina – vyráběné v 80.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения