úterý 26. června 2018

Parní čistič kärcher sc 3

Rychlý ohřev sekund a úklid bez přerušení s kdykoliv naplnitelnou nádrží na vodu. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Kdykoli naplnitelná nádrž na vodu umožňuje práci bez přerušování. Nasazená odvápňovací patrona automaticky a účinně odstraňuje z naplněné vody vápenaté sloučeniny a prodlužuje tak životnost stroje.


Proto je skvělým pomocníkem pro rodiny s dětmi, citlivé osoby se sklonem k alergiím, astmatu či ekzémům. Systémom EasyFix suchých zipsov ľahko upevníte utierku z mikrovlákien na podlahovú hubicu a opäť odstránite, bez toho aby ste prišli do kontaktu. POPIS SC EasyFix je nejrychlejší parní čistič , za pouhých sekund připravený k použití.


Výkonný parní čistič vhodný do domácnosti. Optimalizovaná podlahová hubice zaručuje ideální výkon čištění, neboť nečistoty jsou pojímány celou plochou hubice. Je velmi dobře vybavený s nádržkou na doplňování vody pro kontinuální práce.


Parní čistič kärcher sc 3

Tvrdé plochy v domácnosti. Nově Vám ho také nabízíme s podlahovou hubicí EasyFix pro lepší čisticí účinek včetně kartuše na odvápnění vody. Důkladné čištění odstraní až 9 všech běžných bakterií v domácnosti, které se vyskytují na tvrdých plochách. Permanentné dopĺňanie vodnej. Kdy se hodí ruční, kdy mop a kdy pojízdný?


Přinášíme také rady a tipy, jak vybrat parní čistič. Za sekund ohřevu je připraven k použití. KÄRCHER SC parní čistič.


Parní čistič kärcher sc 3

Ať už potřebujete čistit podlahu, okna, koupelnu nebo kuchyň, vždy se můžete spolehnout na jeho výkon a čištění zcela bez chemie. Kärcher Hobby SC Easyfix Premium White 1. Za pomoci rozmanitého příslušenství. Parní čistič dokáže odstranit 9 všech bakterií. Tento model obsahuje sadu EasyFix, a model obsahuje i pružný kloub na hubici.


S tímto modelem můžete pohodlně čistit podlahy, armatury, umyvadla, obkladové dlaždice, digestoř nebo varné desky. Tlak páry u tohoto modelu je ,baru. Za pouhých sekund ohřevu je přístroj připraven k použití. Umožňuje nepřetržitý provoz a ušetří spoustu času. Plynulá práce díky systému automatického doplnění vody a systému nádrží.


Součástí jsou odvápňovací tyčinky, díky kterým se. Doba ohrevu iba sekúnd. V balení nájdete kruhové kefky, hubicu na čistenie okien a jednorázove utierky EasyFix. Parný čistič SC EasyFix Premium. Maximální tlak páry je ,bar.


Nabízí 2-stupňovou regulaci páry pro přizpůsobení intenzity páry povrchu a stupni znečištění. Při důkladném používání odstraní tento stroj 9 všech běžných bakterií. Je vhodný na čištění podlah, oken, zrcadel, obkladů, umyvadel, digestoří i varných desek. Svým multifunkčním využitím si najde uplatnění v každé moderní domácnosti.


Parní čistič kärcher sc 3

Navíc čistí zcela bez chemie a díky páře. Postará se o to, aby v celé domácnosti zavládla čistota.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения