středa 13. června 2018

Zachranarske noze

Vytvořeno na Eshop-rychle. Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí. Záchranárske nože v sebe kombinujú praktickosť a maximálnu použiteľnosť za každej situácie.


Na konci rukoväte záchranárskych nožov často býva hrot na rozbíjanie skla a špeciálna malá čepeľ na rezanie bezpečnostných pásov alebo lán. Nabízime kuchyňské nože, kapesní nože, švýcarské nože, lovecké nože, nože victorinox a zavírací nože za. TOPEDC nožů podle noze -nuz. AKTUALIZOVANÝ SEZNAM SKLADOVÝCH POLOŽEK - KLIKNOUT ZDE ! Lovecké nože, Vreckové nože, Damaškové nože zn.


Ponúkame poľovnícke nože, vrhacie nože, keramické nože. Victorinox určený záchranářským a bezpečnostním složkám. Zavírací nůž ESP RK-01-S komb. Domů Nože - Záchranářské. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.


Profesionálne záchranárske nožnice vhodné na strihanie obväzového materiálu, odevov, bezpečnostných pásov atď. Multifunkčné aj jednoduché nožnice na obväzy. Záchranářské nože jsou nezbytnou výbavou policie, záchranářů, hasičů a každého, kdo se pohybuje v rizikových situacích. Je užitečné mít tento nůž ve výbavě vozu. Böker Magnum Air Force Rescue 01LL473.


V našej bohatej ponuke nájdete aj záchranársky nožík. Vážení zákazníci budeme rádi pokud při dokončení objednávky zvolíte platbu kartou, platbu předem na účet, případně E-platbu. Kvalitní záchranářské nože Magnum z oceli 4od Böker. Záchranářské neboli rescue nože mají celou řadu funkcí, které využijete zejména v kritických situacích.


Například si hravě poradí s bezpečnostními pásy, některé dokáží svým hrotem rozbít sklo či obsahují klíč ke kyslíkovým. Hledáte kvalitní ZáCHRANářSKé NOžE? Vybírejte z široké nabídky produktů, které se nachází v našem obchodě. Taktický nůž musí být odolný a spolehlivý, aby obstál v extrémních podmínkách.


Pestrá nabídka, rychlé doručení - to vše a mnohem více na TopArmyshop. Napríklad si hravo poradí s bezpečnostnými pásmi, niektoré dokážu svojim hrotom rozbiť sklo či obsahujú kľúč ku. NŮŽ FOX FK-MD ALSR-CAPRICORNO želízkový. Hladká čepel je doplňená zoubky na přeřezávání lan a očkem pro snadné otevření jednou rukou. Tyto internetové stránky používají soubory cookie.


Záchranářský profesionální nůž s dvojitě zubatým ostřím, řezačem bezpečnostních pásů, rozbíječem oken a magnetickým držákem bitů. Vážení zákazníci, dovolujeme si Vás informovat, že po dobu trvání nouzového stavu, z důvodu zabránění šíření koronaviru, dopravci přijímají platby na dobírku pouze pomocí platebních karet. Záchranársky nožík, - rozbíjač skla - rezačka pásov - úchytka na opasok Čiastočne zúbkovaná čepeľ z nerezovej ocele proti korózií, hliníková rukoväť.


Mikov 246-NH-Rescue záchranářský nůž Vyhazovací nůž spec. Vyskakovacie nože patria medzi praktických a pohotových pomocníkov pre remeselníkov, rybárov, milovníkov prírody a outdooru a taktiež aj pre každodenné nosenie takzvané EDC.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения