čtvrtek 21. června 2018

Dětská postýlka laura

Přečtěte si článek, jak by správně měla dětská postýlka vypadat, aby byla bezpečná zde. Povrchová úprava bezbarvým i barevným lakem vyhovuje Vyhlášce Ministerstva zdravotnictvíČR č. Kč Cestovní postýlka C. Přídavná dětská postýlka k posteli Scarlett. Detail produktu Do obchodu. Nabízíme vám široký sortiment, kde si vyberete tu pravou postýlku pro vás.


Absolutně tedy splňuje nároky pro potřeby kvalitního spánku. Rostoucí postýlka na kolečkách Scarlett Laura je ideální volbou pro toho, kdo hledá jak stabilitu, tak i mobilitu, kterou zajistí právě kolečka, která jsou na všech čtyřech nohách postýlky. Celkové rozměry jsou centimetrů na šířku, 1centimetrů na délku a výška má hodnotu 10centimetrů.


Nová krásná dětská postýlka Laura v klasické bílé barvě. Možnost zakoupení varianty se šuplíkem, kde naleznete praktický prostor na plínky, hračky a další nezbytnosti. Postýlka je navržená v klasickém stylu. Její součástí je bočnice, která se dá stáhnout a rošt nastavitelný do 5ti poloh. Dřevěná postýlka má regulovatelný rošt, který lze nastavit do tří poloh.


Rozměry: cca 120xcm. Matrace není součástí postýlky. Vaše ratolesti si tuto postel jistě oblíbí. Přes den postel poslouží na hraní a večer v ní budou s radostí usínat a snít.


Nábytek je dodáván v demontu. Součástí nábytku je montážní plánek. Drewex Laura Mocca se stahovací bočnicí. Ve standartní výbavě lze dno postýlky nastavit do poloh, součástí jsou kolečka a plastová ochrana horní příčky boků postýlky proti okousání dítětem. Dno postýlky lze nastavit do výškových poloh.


Kování postýlky umožňuje její opakovatelné rozmontování a smontování. Klupś Dřevěná dětská postý. Dětské postýlky Má do vaší rodiny přibýt nový potomek? Pak se vám rozhode bude hodit dětská postýlka. Ať už je vaším přáním dětská postýlka bílá či dřevěná, u našich výrobků se můžete spolehnout nejen na design ale i kvalitu.


Dětská postýlka Laura se stahovací bočnicí. Barva bílá je kompaktní barva, která je jednolitá a kompletně zahalí strukturu dřeva. Všechny dětské postýlky mají rošt výškově nastavitelný do třech poloh. Bezpečný odpočinek zajistí vašemu miminku jedna z našich dětských postýlek a matrací.


Navíc se pečlivě testují podle nejpřísnějších bezpečnostních norem. Vyberte takovou, díky níž budete i vy spát jako miminko. Výšku roštu lze nastavit do poloh.


Na čele postýlky je vyřezán sloník. Stylová a velice kvalitní dětská postýlka z masivu se vzorem slona. Od 8Kč poštovné zdarma Rychlé doručení Nyní pohodlně nakoupit na webu!


Dětská postýlka laura

Inzerát byl odebran z oblíbenýc.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения