pátek 29. června 2018

Pračka bosch nevypouští vodu

Free Shipping Available. Pračka nevypouští vodu už rozebírají maminky na webu eMimino. Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti.


Nevypouští vodu , neždímá, netopí. Abyste nemuseli při každém problému s pračkou hned volat opraváře, s jedním z nich jsme ty nejčastější problémy rozebrali.

A společně pro vás připravili tipy, jak nejčastějším závadám předcházet – nebo jak je řešit, když už nastanou. Myčka by po restartu měla zbytkovou vodu odčerpat. Pokud to neudělá, odšroubujte a vyčistěte odpadní síto i čerpadlo na dně mycího prostoru. Jestli ani to nepomáhá, odčerpejte vodu ručně. Na dně myčky je odtokový filtr a čerpadlo, ke kterým se snadno dostanete po vyndání košů.


Pomocí houby odstraňte případnou vodu. Otevřete pomocí lžíce víko čerpadla. Uchopte jej za spoj, vysuňte diagonálně směrem dovnitř a zcela vyjměte.

Nyní zkontrolujte, zda nejsou v čerpadle cizí předměty. Poradil by mi nekdo, co by to mohlo byt, kdyz pracka najednou prestala vypoustet vodu ? Kdyz zkousim dat i program jenom zdimani, tak se ani nezacne tocit. Znate nejakeho opravare pracek na Praze 9? Diky moc za kazdou radu, bez p. Díky inovativním technologiím vypere a vysuší tak, abyste si mohli prádlo hned obléknout. Michal P, to je bžunda, tys mě nachytal na švestkách. Návod je někde dobře uloženej.


Je pořizovaná cca před sedmi lety. Se nám něco podobnýho jednou stalo, ale to jsem nebyla doma sama, a pochybuju, že zvládnu jednou rukou pračku naklánět a druhou vylejvat vodu. Vadné ložisko pračky Zdá se to poměrně jednoduché k rozpoznání. Když pravidelně svou pračku používáte, určitě dobře znáte jaký má normální zvuk. Poškozené, chcete-li chycené ložisko poznáte podle toho, že pračka během ždímání takzvaně hučí.


Intenzita hučení už jen signalizuje urgenci, že je potřeba provést výměnu ložiska pračky! Zpravidla nemusíte zoufat ani nepozvat servisní tým výrobce okamžitě, protože mnoho chyb, které způsobují tento problém, je poměrně snadné najít a můžete ho opravit. To platí napříkla když je.

Ahoj, my máme podobný problém s myčkou, máme tu hadici prodlouženou, takže si myslíme, že je problém v tom. Stalo se nám to už dvakrát a manže tu hadici dal do kyblu, vypustil vodu a pak to zase šlo Taky máme novou myčku, asi nějaký špatný tlak nebo co Já se ještě kdyžtak zeptám manži co v tom je za trik, tak kdybych ještě něco novýho věděla, tak napíšu. Problém může nastat, když jsou jeho lopatky zablokované a nemohou se roztočit. To, že není voda z pračky vypuštěna, může být.


Mám naládovanou pračku prádlem a vodou a ta potvora nechce. Kód Eneznamená chybu, ale pozitivní výsledek, který stroj vynáší jako výsledek servisního testování. V případech, kdy kulomet nefungují na displeji přístroje zobrazuje chybový kód.


Díky tomuto způsobu varování, ne pouze kvalifikovaný servisní personál, ale i samy o sobě nebude obtížné najít způsob, jak vyřešit. Faktem je, že v programu stroje byly stanoveny minimální a maximální časové intervaly, po které by měl pračka odstranit odpadní vodu. Pokud se maximálně přidělený čas nevypouští do konce, řídící modul. Na pračce se na displeji zobrazí chybový kód F1 zjistíte, že stroj úplně nevypouští vodu , protože vyndáte mokré prádlo z nádrže.


Standardní kód pro tuto chybu - F03. Pokud narazíte na tento problém, nejprve zkontrolujte průchodnost hadice, kterými je vypuštění vody a filtrační síto. Je-li výstup tekutiny není blokován, je nutné poradit se s odborníkem, protože příčinou poruchy může být zhroucení vypouštěcího. Pračka nebo myčka přepouští vodu – přetéká: Před započetím jakýchkoliv dalších servisních úkonů na myčce nebo pračce je nutná nejprve kontrola hladinového čidla pečlivým proměřením. Existuje více druhů hladinových čidel praček a myček.


Tak jsem to udělala, otočila s potížemi tím kohoutkem, odšroubovala tu hadici, sítko jsem neviděla, asi je uvnitř, tak jsem to na chvíli namočila do takového přípravku na odstranění vod. Bosch pračka nevypouští vodu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения