pátek 22. června 2018

Pokladní systém pro restaurace zdarma

Chci získat EET pokladní systém ZDARMA Chci nezávaznou schůzku. Pokud máte zájem, můžete si náš pokladní systém zdarma vyzkoušet na dní. A co je nejdůležitější, nemusíte volat žádné odborníky, aby pokladní systém Menuinstalovali. Jsme si jisti kvalitou našeho software a proto Vám nabízíme. Profesionální pokladní systémy AWIS jsou určené pro restaurace , pizzerie, hotely a další.


Náš systém je propojen s oblíbenými dodavateli, jako je Makro nebo Bidfoo ale také s hotelovými, účetními nebo rezervačními systémy. Stažená verze aplikace Dotykačka je plně funkční a zdarma po dobu dní. Vyzkoušejte si tedy na měsíc kvalitní pokladní systém pro obchod zdarma , pokladní systém pro restaurace zdarma nebo pro jakoukoli provozovnu nebo službu, kterou poskytujete. Máte bar nebo restauraci a řešíte jaký je ideální program pro pokladnu a nebo celkově pro váš skla který musíte denně kontrolovat a klidně i denně objednávat zboží, které za den došlo?


Ovládání a hladký provoz usnadňuje dokonalá kompatibilita se systémem Windows a zaměření na tři segmenty – gastronomické provozy, obchodní sítě a obchody. Pokud hledáte do své restaurace pokladní systém , pak vyzkoušejte AWIS. Snadno si v něm nastavíte mapu stolů přesně tak, jak máte na provozovně. Umožní vám parkování a přesouvání účtů, rozmarkování hromadných účtů, evidovat zvlášť personální stravování, nebo účtovat za nákupní cenu.


Moderní a intuitivní pokladní systém s podporou EET pro restaurace a maloobchod. Moderní pokladní systém jenž lze upravit na míru pro každého z Vás. Pokladní a restaurační systém PoRes. Systém je přehledný, intuitivní a na pár kliknutí obsloužíte celou restauraci.


Dodáváme pokladní ( restaurace , obchody, půjčovny) a hotelový software a také široký sortiment pokladního příslušenství. Ke každému zákazníkovi přistupujeme individuálně. Systém Vám nejen dodáme, ale zajistíme i jeho naplnění daty a uvedení do provozu.


Linka technické podpory je v provozu dní v týdnu. Dodáváme počítačové pokladní systémy (POS) pro restaurace , obchody, půjčovny. Pro hotely hotelový systém. Naše systémy neustále vyvíjíme. Svým uživatelům nabízí komfort a variabilitu, které nelze s klasickou pokladnou nikdy dosáhnout.


Kasa - pokladna a pokladní systém AWIS - pro restaurace , bary a penziony obsahuje vše potřebné pro plynulý provoz dané provozovny. Více informací naleznete n. Zdarma ke stažení POKLADNÍ SYSTÉM PRO RESTAURACE A OBCHOD manažerem stahování. AWDama systém obsahuje účtování zboží přes čtečku čárových kódů, skla více skladů, propracovanou zákaznickou evidenci, statistiky prodeje - grafy, fakturaci, ceníkové marže rozdělené dle skupin zboží,. Mějte svou restauraci pod kontrolou! Přehled o tom, co se děje ve Vašem podniku kdykoliv a kdekoliv!


Získejte zdarma po dobu dnů. Pronájem EET bez paušálů PROFIUCTENKA. Obsahuje elektronickou evidenci tržeb! Zahrnuje EET software Profiuctenka, která je zdarma a bez paušálů. Systém je v českém, anglickém a ruském provedení a je určen primárně pro restaurace , pizzerie, kavárny, provozovny s rozvozem jídla, penziony, hotely a ostatní druhy pohostinských zařízení.


Je to jednoduchý pokladní EET systém s neomezeným počtem položek. Společnost AWIS vám nabízí prvotřídní pokladní systémy nejen pro restaurace , ale i další obchodní provozy. Jeho vznik se datuje od počátku 90.


I když to ve většině případů není vůbec nutné, pokladní systém lze dále upravovat, a nebo doplňovat o další zařízení. Dodáváme také pokladní systémy pro restaurace , které se vyznačují hlavně jednoduchostí obsluhy a tudíž velmi rychlým obsloužením. Pro pizzerie a podniky s rozvozem je výborným pomocníkem aplikace ABX rozvoz.


ABX Rozvoz je jednoduchá mobilní aplikace rozšiřující pokladní systém pro restaurace Harsys. Po zavolání zákazníka na mobil se v programu Harsys zobrazí okno s jeho telefonním číslem.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения