pondělí 4. června 2018

Kuchařská obuv

Kuchařská obuv

Profesionální značková kuchařská pracovní obuv pro ženy i muže splňující požadavky dané státem. Máme boty se zpevněnou špičkou, antistatické, protiskluzové. KUCHAŘSKÁ OBUV objednejte u specialisty na ochranné pracovní pomůcky a oděvy. Nabízíme i výhodné kuchařské sety.


Myslíme i na nejmenších v části pro děti. Kvalitní, moderní a funkční kuchařské oblečení oblíbených značek EGOchef, Portwest, ChefWorks a jiné. Kuchařská obuv Společnost INZEP CENTRUM, s. Dámské vesty (2) Dámské zimní bundy (12) Dětské bundy (3) Lehké větrovky (7) Pánské sofshell.


Kč, od výrobce Shoes for Crews Europe Ltd. Ať už hledáte lehký pracovní sandál pro potravináře (např. sandál Adamant Classic White O1), nebo bílou pracovní obuv (např. bílá bezpečnostní polobotka Artra ARAM S2), jste u nás správně. Ve výbavě zkušeného šéfkuchař ani začínajícího kuchtíka nesmí chybě pohodlný kuchařský rondon, kalhoty, rukavice a kuchařská zástěra.


Kuchařská obuv

V naší nabídce najdete kvalitní gastro oblečení z odolné bavlny, která si udrží tvar a barevnost i po častém praní v průmyslových prádelnách. Damašková ocel má vrstev z každé strany nože. V dnešní době se název damašková ocel používá pro ostří s viditelnou kresbou. Při vybírání profi pracovní obuvi pro kuchaře, kuchařky a obecně gastro obuvi se snažíme, aby obuv splňovala požadavky udané státem na bezpečnost a také pohodlí, které požadují zákazníci. Kvalitní pracovní obuv pro kuchaře , cukráře, pekaře, číšníky, servírky, řezníky, kadeřnice a další profese.


Na této stránce naleznete kuchařskou obuv. Stačí si jen vybrat jakou by jste rádi. Většina obuvi je protiskluzná, některá má. AKČNÍ NABÍDKA týdenní nabídka. Pracovní obuv ) Hodnocení produktu:.


Kuchařská obuv

Boty jsou omyvatelné a lehce udržovatelné. Obuv Toffeln EziProtekta. Vyznačuje se výjímečnou lehkostí, ultra tvrdou vyztuženou špičkou, protiskluzovou podrážkou a speciálně tvarovanými dírami zabraňující. Oděvy, spodní prádlo, obuv. Naše společnost je koncipována jako velkoobchodní.


Katalog eshopů a internetových obchodů TipShops. Pro nákup se lze registrovat pouze na základě ŽL či Výpisu z OR. Koneční zákazníci mohou naši obuv , kosmetické přípravky a další produkty zakoupit v široké síti lékáren, prodejen zdravotnických potřeb, ve specializovaných prodejnách, zaměřených např.


Ateliérech zdravého obouvání. Anatomická vložka polyuretanová klínová podložka, neklouzavá dvojitá podrážka ve tvaru úlu, pro zvýšení koeficientu efektivity proti skluzu. Mýt pouze ve studené vodě. Na všechny výrobky z našeho sortimentu nabízíme možnost vyšití jména nebo firemního loga.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Vaše první adresa pro pracovní oděvy a ochranné pomůcky informuje: Prodejna je nyní omezeně otevřena na bázi individuálního vstupu max.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения