středa 13. června 2018

Lis na ovoce 6l

Dodáváno včetně páky a textilní vložky do lisu. Koš, hranoly a lisovací půlkruhy jsou vyrobeny z dubového dřeva. Kovová sběrná mísa lisu je připevněna na ocelové základně. V ose základny a mísy je zapuštěn šroub vybavený trapézovým závitem.


Nahoře je lis vybaven lisovací hlavou s ocelovou podložkou. Nerezový ruční lis na ovoce o objemu 3L umožňuje snadné lisování ovoce, zeleniny nebo bylin. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Ručný lis slúži na vytlačenie šťavy z jabĺk, hrozna, hrušiek a iného ovocia na výrobu muštov a vín. Zberná misa, v ktorej sa zhromažďuje vylisovaná šťava, je pripevnená na základni z oceľových profilov. Misa je vhodná na styk s potravinami. Kôš je vyrobený z bukového dreva.


Lis na ovoce 6l

Tento ruční lis na ovoce je vhodný na menší objemy ovoce. Lis na ovoce je vybaven lisovací hlavou s ocelovou podložkou. Většinu ovoce je nutné před lisováním nadrtit.


Pokud pravidelně lisujeme menší množství ovoce a lis plníme méně než do poloviny, je vhodné dokoupit hranoly. Kráječe ovoce a zeleniny) Hodnocení produktu:. Dopřejte sobě a své rodině čerstvou ovocnou nebo. Ruční lis na ovoce slouží k lisování rozdrcených jablek, hroznů a ji.


Je vhodný na spracovanie hrozna, ríbezlí, čerešní, jabĺk, hrušiek aa ďalších druhov ovocia pri výrobe rôznych domácich muštov či vín bez pridávané chémie. Jednoduchá a rýchla obsluha. Lisy na ovoce , Líhnutí. Jeho výhodou je vynikající manipulace při lisování, panenku ne. Akce Rúška zadarmo nemá časové omezení, platí pouze do vyprodání zásob.


Rámové moštovače na ovoce – jsou určeny na větší množství lisované šťávy, jsou prodávány v objemech: 20L a 30l. Ruční lis slouží k lisování ovoce z rozdrceného nebo drobně nakrájeného ovoce , vhodný pro výrobu moštů a vín. Garantujeme předání zásilky přepravci do hod od objednání. Akce SLEVA nemá časové omezení, platí pouze do vyprodání zásob. Vhodný na jablká, hrušky, bobuľoviny a podobne.


Tlakové dosky a lisovací kôš sú vyrobené z masívneho dreva. V katalogu nemáme podrobnější informace o lis na ovoce 6L. Níže naleznete zboží v internetových obchodech, které odpovídá vašemu dotazu. Tlačítkem Do obchodu navštívíte přímo internetový obchod. Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah.


Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch. Náš e-shop nabízí široký výběr lisů na ovoce , drtičů na ovoce a příslušenství, které je zapotřebí pro výrobu kvalitní ovocné šťávy. Již více než let se zabýváme prodejem moštovačů a díky tomu vám můžeme poskytnout cenné rady a odpovědi na vaše otázky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения