úterý 19. června 2018

Policový díl

Policový díl

Co je stylové, a zároveň toho hrozně moc unese? Pořiďte si hotový díl nebo si sestavte vlastní řešení podle svých potřeb. Vytvořte ze své koupelny oázu klidu díky našim úložným řešením. V úložných dílech či rohových poličkách bude vždy všechno na svém místě.


Policový díl

A můžete dokonce vybírat tak, aby ladily s vaší skříňkou pod umyvadlo. Koupelnové police a rohové police si prohlédněte online nebo v obchodním domě. Výšku polic lze měnit dle potřeby.


Policový díl - ENJOY ERRpro ER6 dub artisan. Termín dodání 2-týdny 3Kč bez DPH. Vybírejte z inzerátů. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii.


S regály a policovými systémy už se vám nestane, že budete své věci hodiny marně hledat po bytě. Produkt se už neprodává. Materiály v tomto venkovním nábytku nevyžadují žádnou údržbu. Ano, mám zájem o přihlášení k odběru e-mailového newsletteru JYSK, který obsahuje inspiraci, nejnovější nabídky, novinky a informace o aktuálních kampaních vztahujících se na celý sortiment společnosti JYSK Česká republika. Vysoké, menší, úzké, široké regály a police do garáže, chodby, kuchyně nebo dětského pokoje.


Regály a police můžou mít spousty podob. Kancelářský nábytek BLOCK. Velký otevřený policový díl Stacked z dubového dřeva od dánské značky Muuto. Do sestavy lze umístit buď na šířku nebo na výšku.


Policový díl

Variabilní policový systém Stacked navrhl architekt a designér Julien De Smedt (JDS Architects). Důvod prodeje je renovace pokoje. Díky nastavitelným nohám stojí stabilně i na nerovné podlaze.


Police je ve výborném stavu bez oděrek a odřenin. Nábytek ze série KALAX, jednoduchý design, který vyhovuje jakémukoli interiéru. Bílá barva regálu vypadá velmi moderně, a proto se hodí do stylového uspořádání pokoje. Pohodlně uskladníte mikiny, trička, spodní prádlo, ponožky nebo ručníky. Doporučeno pouze pro vnitřní použití.


Policový díl

Závěsný policový díl pomůže zorganizovat vaše věci v šatní skříni nebo může být použit jako doplněk skládacího šatníku Leifheit. Střední otevřený čtvercový policový díl Stacked z bíle lakované MDF od dánské značky Muuto. Různé materiály, z nichž jsou vyrobeny stěny, vyžadují i různé typy upevnění. Použijte takový upevňovací materiál, který je vhodný pro vaše stěny. Tento materiál není součástí výrobku.


Trávíte v koupelně hodně času? S našim krásným a čistým koupelnovým nábytkem tam budete ještě raději. Zvláště doporučujeme nákup více kusů z našich koupelnových programů – krásně spolu ladí a tím celou vaši koupelnu vyzdvihnou na vyšší úroveň. Potřebujete kontejner do pracovny nebo kanceláře?


Snadno si vyfiltrujete také materiál, zda chcete kontejner pod stůl z masivu, kovu, nebo lamina.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения