středa 27. června 2018

Nordbeans

Nordbeans

Sídlíme v Liberci a sázíme na dlouhodobá partnerství – jak u nás doma, tak v zemích původu. Pražíme výběrovou kávu a známe příběhy lidí, kteří ji pěstují a zpracovávají. Jsme pyšní na spolupráci s pěstiteli, zpracovateli, kavárnami a dalšími partnery. Věděli jste, že máme v Liberci kavárnu?


Nordbeans

Preference chutí bývá u každého trochu jiná. Pro strýčky a tety: Není nic jistějšího než mlýnek na kávu. We roast specialty coffee from three continents and we know the stories of the people who grow and process it. We are based in Liberec and bet on long-term partnerships. We are proud to work with growers, processors, cafes and other partners.


Nordbeans , Liberec (Liberec, Czech Republic). Together, we strive to make coffee in truly superior quality. Based in Liberec, just in the north of the country. Skip navigation Sign in.


Nordbeans

They know that coffee is not just about drinking and caffeine, but it is worth appreciating the long and strenuous process it takes before it gets into your cup. They pride themselves in working closely with growers, millers, cafés and other wonderful people who are working hard to grow, source, develop and serve unique coffees to customers in Europe. The best care can be given to each coffee by working closely with growers, processors, cafes and other celebrities that make sure you can.


Vědí, že káva není pouze o pití a kofeinu, ale že je potřeba ocenit i dlouhý a namáhavý proces, který podstoupí, než se dostane do vašeho šálku. Výběrová káva z této pražírny pochází od lokálních farmářů z Jižní Ameriky, Afriky a Asie. We pride ourselves in working closely with growers, millers, cafés and other wonderful people who are working hard to grow, source, develop and serve unique coffees to customers in Czechia and.


Vymazlená pražička :-) Coffee Shop in Liberec, Liberecký. Foursquare uses cookies to provide you with an optimal experience, to personalize ads that you may see, and to help advertisers measure. Comprehensive Directory Connecting Buyers to Chinese Manufacturers!


There are also similar products such as running shoes, footwear. Firmu založili bratři Martin a Karel Kozlové. Společně s farmáři usilujeme o to, abyste si. NORDBEANS is a Private company.


Nordbeans

Podporovat malé farmy s tou nejlepší výběrovou kávou a co možná nejmenší ekologickou stopou při jejím zpracování. Při výběru našich partnerů se vždy vydáváme přímo na místo dění, navštěvujeme farmy a setkáváme se s. Kavárna, co hledá jméno. Prague, Czech Republic. Obchodního rejstříku - majitelé, vedení firmy, vztahy osob. Aktuální i úplný výpis firmy.


Expect to find all the usual espresso-based brews, as well as cutting-edge filter. See past exports from Comercial Exportadora De Cafe San, a supplier based in Honduras. Jsme nová kavárna v centru Prahy, kterou najdete přímo v ulici Národní, zaměřená na výběrovou kávu, domácí dorty a bohatou snídaňovou nabídku.


Připojte se na LinkedIn - je to zdarma! Inovativní metody zpracování kávy patří k předním způsobům, jak. Milovníkům čaje nabídneme výběr japonských zelených i černých čajů v teplé variantě i na ledu a samozřejmě organicky pěstovanou matchu nejvyšší kvality.


Nechybí ani kávové a čajové speciality.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения