pondělí 11. června 2018

Na pekárně čakovičky

Všechna naše jídla mohou obsahovat všech. NA PEKÁRNĚ, česká restaurace Václava Friče. Restaurace Kastrol je pražskou sestřenicí naší restaurace Na. Jeden z našich nejuznávanějších současných. Spojte návštěvu naší restaurace s dalšími aktivitami.


Tento rodinný penzion se nachází v klidné části západního. Dexit rovně směr Líbeznice, dále směr Mělník, poté. Oba šéfkuchaři – Václav Frič a Pavel Mencl jsou velcí přátelé již od dob společného působení v kuchyni restaurace Alcron.


Spojuje je láska k poctivému jídlu a čerstvým lokálním surovinám. Dobroty české kuchyně z restaurace Na Pekárně. Na Pekárně v Čakovičkách, jen pár kilometrů od hranice Prahy, je pravý ráj milovníků poctivého jídla.


Václav Frič, společně se svým týmem, zde připravuje denně čerstvé menu složené z toho nejlepšího z české kuchyně. Z důvodu výpadku elektřiny bude restaurace v pondělí 7. Děkujeme za pochopení a budeme se na Vás těšit. Opakovaně doporučujeme veřejnosti zvážit nezbytnost své návštěvy na úřadě a omezit ji pouze na nejnutnější případy.


Pokud máte možnost, noste prosíme ochranné roušky. Restaurant Na Pekárně Čakovičky in the Mratínu is looking forward to your visit. Podívejte se na recenze a zážitky těch, kteří v restauraci Na Pekárně Čakovičky byli před vámi a zkontrolujete si během pár vteřin restauraci, do které se právě chystáte. To co na mě dýchlo když jsem vešel do tohoto podniku, to na mě. Get address of Na Pekárně - Čakovičky , submit your review or ask any question about Na Pekárně , search nearby places on map.


Na Pekárně (16) - Jejda, nám to tak trvalo, dostat se do Čakoviček za Václavem Fričem a do restaurace Na Pekárně. Jejich mladší brácha Kastrol je taky super, ale dlouho jsme si dlužili právě Pekárnu. At Restu, we use cookies to ensure that our website runs properly, analyze traffic, track performance, personalize content, and target our ads. See all 1photos taken at Na Pekárně by 0visitors.


Foursquare uses cookies to provide you with an optimal experience, to personalize ads that you may see, and to help advertisers measure the of their ad campaigns. Zabijačka Scukařů - 16. Než těsto na nadýchaný knedlík pořádně vykyne, chvíli to trvá. Rozhodně se to ale vyplatí.


Posadili jsme se na dvoře pod plátěnou střechu - po denním vedru byl podvečer příjemný. Posezení u dřevěných stolů na lavicích není sice super pohodlné, ale k image hospody nesporně. Domácí pekárna - recepty na každý den.


Troubu předehřejeme na 180°C. Z těsta vytvarujeme dva bochánky, které na plechu ještě necháme chvíli kynout. Pak je potřeme rozšlehaným vejcem, posypeme sekanými mandlemi, uprostřed do kříže nastřihneme a dáme péct.


Po čtvrt hodině pečení zakryjeme mazance alobalem, teplotu stáhneme na 1°C a dopékáme ještě 25. Dům je umístěn v obci Čakovičky , která leží km (minut jízdy autem) z kraje Prahy Čakovic. Adresa domu je Zlonínská 7 Čakovičky.


Dům prošel kompletní rekonstrukcí vč.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения