čtvrtek 21. června 2018

Papírové ručníky v roli

Papírové ručníky v roli

V našem e-shopu papírové ručníky. Papírové ručníky v roli. Pokud již máte zakoupen zásobník na papírové ručníky v roli , a sháníte vhodné náplně, pak jste tu správně. Nabízíme papírové ručníky v roli od značky Katrin, která se zabývá hygienou již spoustu let. Tato kategorie obsahuje papírové ručníky v roli na osoušení rukou, povrchů a potravin.


Papírové ručníky v roli

Rolované ručníky se dále ještě dělí do dvou kategorií a to na ručníky s obvodovým odvíjením a ručníky s kombinovaným (středovým i obvdovým) odvíjením. Pro každou kategorii a druh ručníku je možné vybrat zásobník. Pokud máte zásobník na papírové ručníky v roli a sháníte do tohoto zásobníku náplně, pak jste u nás správně. Možnost středového odvíjeníRychlá a velká schopnost absorpce pro maximální spokojenost už.


Kancelářské potřeby - internetový velkoobchod s garancí dodat kancelářské potřeby zítra nebo zdarma po celé ČR. Kancelářský nábytek, kancelářský papír, kancelářská technika, občerstvení a drogerie až do vaší kanceláře! Naleznete zde ručníky podle způsobu skladu, podle velikosti složeného a rozloženého útržku, podle technologie výroby, podle materiálu, v roli v maxi a midi velikosti nebo třeba vlhčené ubrousky, jednorázové utěrky, papírové a kosmetické kapesníčky. V sortimentu si vyberete i odpovídající zásobníky na papírové ručníky. Dále jsou vhodné do provozů s velkou frekvencí používání (např. čerpací stanice, atd.).


Zásobníky na ručníky v roli. Vybírat můžete z několika. Katrin zásobníky na papírové ručníky v roli. Používáte v domácnosti produkty, které se dají 1 recyklovat?


Neváhejte a prohlédněte si naši nabídku, ve které naleznete vysoce kvalitní papírové ručníky. Hodí se skvěle do domácnosti, ale i na pracoviště, kde se denně sejde celá řada lidí. Dvouvrstvé ručníky v roli z celulózy nebo bílého recyklu.


Papírové ručníky v roli

Balení obsahuje rolí. Tyto ručníky se používají do systémových zásobníků, které je dávkují po jednotlivých ručnících. Tyto zásobníky jsou buď mechanické a nebo senzorové (elektronické).


Každý výrobce má svůj typ zásobníků a tudíž i ručníků. Ručníky v Matic roli Tork jsou velmi jemné a pevné, vyrobeno v kvalitě TAD. Mají velkou absorpci a proto rychle a pečlivě osuší. Jednorázové papírové ručníky pro multifunkční využití - vysoce hygienické, vynikající absorpce, ekonomicky výhodné, recyklované, natural, šedé, bílé, zelené.


V roli - 1vrstvé, 2vrstvé, perforované i neperforované, různý návin (až 3m - TORK MAXI), s dutinkou i bez, s vnitřním odvíjením. Vyroben je z bílého ABS plastu se světle šedou základnou. Nejlevnější e-shop YesParfemy.


Prodáváme tedy jednak papírové ručníky skládané, a jednak ručníky navinuté v roli. Dále můžete zakoupit průmyslové utěrky pro větší provozy nebo kuchyňské utěrky a vytahovací hygienické kapesníčky do domácností a kanceláří, které se stanou nepostradatelným pomocníkem v domácnosti. Můžete volit mezi různými barvami a rozličná je i výška, návin, průměr, stejně jako počet rolí nebo kusů.


Stojan chrom na papírové ručníky nebo utěrky v roli Stojan chrom na papírové ručníky v roli , lze na něj také umístit papírové utěrky do kuchyně nebo wc papírové role na wc. Materiál kov-chrom, Rozměry: výška cm. Cena je uvedena za ks, karton obsahuje běžně ks.


U každé objednávky dbáme na nejvyšší kvalitu zboží. Najdete u nás papírové ubrusy v roli za TOP ceny nebo papírové ubrusy v roli pro různé akce, oslavy, párty a podobné příležitosti.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения