pondělí 25. června 2018

Bombičky co2 16g

CO, sifonové a šlehačkové bombičky , sifonové a šlehačkové lahve a náhradní díly, bombičky pro výrobníky sody typu SodaStream, Limobar, AquaDream aj. These 16g COcartridges are filled with 1 pure CO2. We stock foam covers for these cartridges which can stop your hands freezing when using with some tyre inflators - see the listing on this website. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Bombičky COjsou k dispozici v různých velikostech,J jsou užitečné při dlouhých jízdách na kole díky dobrému kompromisu mezi hmotností a výkonem. Vhodné pro všechny běžné. Použitelná pro ventily na závitové bombičky výrobců Zefal, SKS, BBB a dalších. Bezpečnostní upozornění: Při použití bombičky (během nafukování kola) a po vyprázdnění bombičky , na ty části.


Jednorazové bombičky Kayser 16g CO beer ks. V krabičke ks bombičiek. Bez DPH: 50€ Bombička Sodabubble CO , 4. Na sklade ks Skladom u dodávateľa. Cyklo hustilka SLIME Ultraflate CO2.


Univerzální bombičky LIMO BAR opětovně naplňujeme na moderní plnící lince za nejpřísnějších bezpečnostních opatření na území České republiky. Genuine Innovations 16g CORoad Bike Pump Refill Cylinder Replacement Cartridge. Bicycle Football Pump soccer rugby bike foot ball inflating flexi adaptor. COCartridges, 16g , Box of Unthreaded Tire Inflator Refills. Extrémně lehká COpumpa pro závody a trénink včetně 16g bombičky , ks držáku na bombičku a úchytu: - robustní Alu konstrukce ventilkové hlavy, uzavírací ventil, ochrana proti chladu a prachová krytka - univerzální ventilková hlevy pro všechny druhy ventilků - úchyt pro pumpu a rezervní bombičku - včetně g CObombičky.


RESTUBE náhradné CObombičky. Na prepravu v lietadle sa riaďte pravidlami IATA. Obsah balenia: Dva kusy CObombičiek. Wide range of COcartridges at the lowest prices.


Bombičky co2 16g

Filled with natural carbon dioxide, they have many uses from carbonating to pressurising. Potřebujete rychle nafouknout své pneumatiky na cyklistickém kole? Tak toto je pro vás nutnost.


Určitě by jste si měli zakoupit kartušovou pumpičku a náhradní patrony, neboli bombičky. Krabička jednorázových CObezzávitových bombiček. Blackburn Wayside COje injektor pro závitové CObombičky. Lehký, CNC frézovaný, snadná obsluha - stačí po našroubování bombičky stlačit pružinu a pneu je během pár sekund plná. V této verzi včetně ks 16g bombičky.


Bombičky co2 16g

Určeno pro čepování piva ve výčepních zařízeních a stáčecích přístrojích Bier maxx, Flexi Tap, Boman, Eta, Emporio a další použití. Bombičky na jedno použití, plněné CO ,gramů ve zlaté barvě. Plnené prírodným oxidom uhličitým ( CO) určeným na potravinárske účely.


Stačí nasadit bombičku do pumpičky, v okamžiku máte nafouknuto a můžete jet. Na tento výrobek poskytujeme d. ZÉFAL Bombička EZ ADAPTOR s CObombičkou 16g.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения