pátek 22. června 2018

Hotel broušek

The best option in Madrid center. Book now at the Official Web. Rooms and common areas. Free wifi, laundry, parking. Enjoy the best on your holidays!

Companies meetings and events. Celebrate your event here. Located in the heart of Madrid. Hotel Broušek je typický rodinný hotel. Single, double and multiple-bedded rooms are offered in the hotel.


There is a wellness centre in the hotel. Catering is provided in a local restaurant.

No extra fees, pay directly at the hotel. Same or lower price guaranteed. Kapucínský kostel a klášter na bývalém Uhelném trhu budoval od poloviny 17. Cena za ubytování již od 5Kč.


Jak byli návštěvníci spokojeni se službami a obsluhou? Přečtěte si pobrobná hodnocení a objednejte si ubytování online. Anpassat för idrottare. Ve svém blízkém okolí má všechny zpřístupněné jeskyně – Punkevní, Kateřinská, Výpustek a jeskyně Balcarka.


Nachází se v městysi Sloup, v severní části Moravského krasu a to asi 1m od východu ze Sloupsko-šošůvské jeskyně. Nabízíme ubytování, stravovací služby. Лучшие цены, без дополнительных платежей в отеле.


Naše apartmány se nachází v městysi Sloup, v severní části Moravského krasu. Jedná se o novostavbu, při jejíž konstrukci se dbalo především na co největší soulad s přírodou Moravského krasu. Těstoviny se sušenými rajčaty výborné.


Svou polohou nabízí snadnou dosažitelnost všech turisticky zajímavých míst této krasové oblasti, a proto je vyhledávaným místem všech vyznavačů turistiky a cykloturistiky, pro které jsou upravené a dobře značené turistické i cyklistické stezky.

Po určité době na tomto místě postavil Josef Břoušek hotel. Ke stavbě hotelu ho vedla nejen oživení turistického i poutního ruchu, rodinné poměry, ale i touha vybudovat hotel na významném místě v kraji. It is a quiet part of the center, so you will not be disturbed. This nice and inexpensive accommodation is suitable for individuals and groups.


Restaurant Broušek in the Sloupu v Moravskému Krasu is looking forward to your visit. Ubytování, stravování, výlety. Restaurace Broušek v Sloupu v Moravskému Krasu už se těší na vaši návštěvu.


Rezervujte stůl a sbírejte kredity, takhle jednoduché to je! Okoukněte vše, co pro dobrý výběr potřebujete. Pro správné fungování používají tyto stránky cookies. Má jen čtyři pokoje, proto je pro podnikání stěžejní hotelová restaurace.


Zejména pro lidi z okolí zde zajišťujeme různé oslavy narozenin, svatby, školní srazy,“ nastiňuje Zouhar. Ten uznává, že ze své bohaté historie.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения