pátek 18. března 2016

Crystal vinohradská

The 60-metre-tall structure has above-ground floors and four underground floors with a total area of 13sq. The building houses about 0employees. This building is visible from each corner of Prague. Crystal je moderní kancelářská budova třídy A. Na stavbě nejvíc upoutá pozornost její vzhle ten má vyobrazovat. Výjimečná architektura této kancelářské budovy byla navržena v Ateliéru pod vedením Libora Hrdouška a významného českého architekta Radka Lampy.


Za 8milionů korun ji postavila developerská společnost GES Real. The striking building adds a new dominant feature to this architecturally-rich residential and business area. Je navržena tak, aby splňovala veškeré požadavky současné doby a potřeby nájemců. The new administrative complex is.


Přihlaste se a zjistěte detaily nabídky na OfficeMap. Na pobočkách Pojišťovny VZP a. Pražská čtvrť Vinohrady vždy patřila mezi. Vítejte v moderní české hospodě, ve které vaříme vždy poctivou a výhradně českou kuchyni.


Stejnou péči věnujeme i našemu pivu. Chceme, abyste vždy hlasovali pro nás a cítili se příjemně, ať už k nám přijdete na obě večeři, nebo jen na pár piv s. Largest offer of real estate in the Czech Republic. This unique A-Class 14-storey building will offer 14sqm of lettable space (exclusive and common use) meeting the highest international quality standards. It is designed to satisfy all the current requirements and future tenants’ needs.


Kontaktujte nás pro více informací. The Vinohradská street is formed from the southern side by typical urban blocks of residential houses from the second half of the 19th century, keeping the same height of the cornice. The other side of the street is defined in a mild slope by the green areas of the Olšany Cemetery.


Tato oblast nabízí atraktivní okolí, dobrou městskou vybavenost a snadnou dostupnost městskou i individuální dopravou. English: Prague-Vinohrady and Žižkov, Czech Republic. Pozice fotografa Tento snímek a mnohé. A database of world skyscrapers.


Do you see any incorrect data on this page? Please let our editors know of any corrections you can make by posting them in the Database Corrections section of the discussion forum (open to the public). Martina Krýzová senior travel consultant.


Při výběru odpočinkové i zážitkové dovolené na míru se můžete obrátit na Martinu, která má nejraději víkendová aranžmá do evropských i světových metropolí. Až do odvolání platí preventivní vládní nařízení o uzavření obchodů s výjimkou prodeje například potravin, drogistického, lékárenského či chovatelského zboží, tabákových výrobků nebo pohonných hmot. Využijte svou šanci a pořiďte si parfémy a kosmetiku za bezkonkurenční ceny na Europarfemy. Tisíce položek skladem a bleskové dodání. Společnost má ve svém výrobním programu ucelené tvary užitkového či hotelového porcelánu, speciální varný program, porcelán pro děti a zakázkové zboží pro velké mezinárodní řetězce.


Foursquare uses cookies to provide you with an optimal experience, to personalize ads that you may see, and to help advertisers measure the of their ad campaigns. Stavbu o podlažích, která vzhledem připomíná velký a malý krystal, navrhlo architektonické studio Atelier pod vedením Libora Hrdouška a Radka. O projektu: Developerský projekt Rezidence Vinohradská je unikátním developerským projektem v srdci hlavního města.


Jedná se o sedmipodlažní dům s originální architektonickou fasádou a pohodlnými terasami v poklidné zadní části. Kompletní nabídku ohledně stolování pak dotváří české příbory Toner.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения