čtvrtek 31. března 2016

Průmyslový šicí stroj

Prostě průmyslové šicí stroje mají svoje opodstatnění a to vám potvrdí každý kdo na těchto strojích šil. Prohlášení některých prodejců, že jejich stroje mají kovové chapače. Vlastní výroba, servisní tým a dostupné náhradní díly.


Showroom pro vyzkoušení strojů. Jsme schopni uspokojit i zájemce o cik cak šicí stroje Luoke, pytlovací šicí stroje nebo šicí stroje s plochým švem Shing Ling.

Jednojehlový průmyslový šicí stroj se spodním podáváním šijící vázaným stehem. Pro středně těžké materiály. Na všechny stroje těchto značek poskytujeme odborný záruční i pozáruční servis, kdy běžné a střední opravy provádíme přímo u zákazníka a generální opravy v našem servisním středisku. Průmyslové šicí stroje. Domací šicí a vyšívací a stroje.


Velký výběr průmyslových šicích strojů, žehlící techniky a parních vyvýječů a také množství pomůcek pro patchwork a quilting. Určitě jsi u nás vyberete.

Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů průmyslový šicí stroj. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Smontovaný kompletní průmyslový šicí stroj s automatickým odstřihem včetně stolu. Velice rychlý stroj vhodný pro šití roušek, ale i všeho ostatního.


Sama šiji roušky tak snad někomu poslouží jako mně. V naší nabídce neleznete i přídavná zařízení rancing, jehyl do šicích strojů a další. Naše společnost Alka-Aleš Krajíček Vám nabízí prodej a servis domácích šicích strojů, ale i průmyslových šicích strojů do dílen a pro velké výrobní továrny. Poskytujeme záruční i pozáruční servis. Na dodávanou techniku máme veškeré náhradní díly a to pro všechny nabízené výrobky na našich stránkách.


Odstřih, odhoz, zapošívání, programování Určený pro středně těžké materiály. Zakladače pro lemy - Brother. NABÍZÍM K PRODEJI Funkční šicí stroj zn. Prodám šicí stroj Lada Q60B.


JACK 768BDI-4-5-514M2-24. Texi - průmyslové šicí stroje. Model TEXI TRONIC NF PREMIUM EX je 1-jehlový průmyslový šicí stroj s vázaným s.

Hledáte kvalitní šicí stroj ? Pak zvolte průmyslový šicí stroj Garudan. Jsme výrobci a dodavatelé průmyslových šicích strojů pro všechna odvětví textilního a obuvnického průmyslu. LED osvětlením a servomotorem v hlavě. Nové a použité prumyslové šicí stroje - Špika Lumír.


Volně programovatelný automat elektronicky řízený na velmi těžké materiály Programovatelný rámečkový šicí stroj na šití vzorů, rozměr šicího pole 130x60mm, zdvojený. Zadavatel k inzerátu nepřiložil fotografie. Pár slov o obchodu či o. Lucznik Mini je mechanický šicí stroj malých rozměrů pro děti nebo pro občasné domácí šití. Lucznik Mini má chránič prstů, šicích programů, kovovou vnitřní kostru, kovový horizontální rotační chapač, kr.


Vybírejte si Šicí stroje podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения