pondělí 21. března 2016

Bohemia crystal praha prodejna

Podniková prodejna – maloobchod. Po - zavřeno - prosím navštivte naš. Akciová společnost Crystal BOHEMIA vznikla 28. Majitelem skláren se stala 29.


Najdete zde jak doplňky typu váz či těžítek, tak kompletní sady přípitkových skleniček, skleniček na koktejly, pivo či nealko.

Dále zde můžete zakoupit džbány, karafy, hrnky a. Prodejna Dana Bohemia nabízí nejširší nabídku skla,porcelánu,křišťálu a lustrů české produkce. Naleznete nás v Praze na Národní třídě 43. Erpet Crystal Porcelain Jewelry is the oldest company with original handmade bohemia crystal products. Also you can buy products from very famous and quality companies like LLADRO, DBK, Global art industry.


Bohemia Crystal Glass je významným dodavatelem do velkoobchodních a maloobchodních sítí po celém světě. Nabízíme produkty vyrobené výhradně v České republice, odkud pochází nejlepší křišťálové sklo na světě. Naše nabídka je velmi široká a obsahuje veškeré produkty, od tradičních až po designové a exkluzivní.

E-shop a prodejna BOHEMIA CRYSTAL v centru Brna. Nabízíme české křišťálové sklo, cibulák z Dubí, růžový porcelán, šperky, skleničky s krystalky Swarovski. Crystalex oslavil let od obnovení výroby Dne 16.


The Bohemia glass factory is a must see and their factory tour is worth an experience. You get to see how crystal glass items are manufactured and rendered various shapes. Their shop is also beautiful with lots to buy if you have the budget. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Kvalitní bezolovnatý křišťál obohacený titanem pro větší odolnost.


Spreading the fame of bohemian crystal. We offer products exclusively manufactured in the Czech republic, where the finest crystal in the world is made. Modro-zlatá ochranná známka BOHEMIA CZECH REPUBLIC – LEAD CRYSTAL OVER PbO se stala synonymem českého olovnatého křišťálu.


Je také zárukou kvality a kombinace hodnot, skrz které společnost komunikuje: užitku, krásy a stylu. V naší široké nabídce najdete dekorované i nedekorované skleničky, vázy, karafy, džbány a jiné výrobky z českého křišťálového skla. Naše prodejna se nachází v centru Prahy, jen pár metrů od Staroměstského náměstí přímo u Týnského chrámu (Kostel Matky Boží před Týnem).


Bohemia crystal – Crystal Factory excursions from Prague. Whether you are requesting crystal for your store or a collection of exclusive products such as design and exceptional interior accessories for your customers, the highest quality from the Czech republic as a empire of crystal. Vážení zákazníci, naše prodejna bude od 9.

V našich velkoprodejnách taktéž naleznete výprodej skladových zásob těchto dodavatelů až se slevou. Na Vaši návštěvu se těší náš vysoce kvalifikovaný personál. We are specialists in the sale of glass, cut crystal , crystal chandeliers and porcelain - all exclusively by Czech manufacturers. In our stores you will also. Fjord Bohemia má dlouhodobé zkušenosti se získáváním zdrojů, obchodních sítí a poptávek z různých trhů.


Produkty Dbáme na to, aby naše produkty byly vždy té nejlepší kvality. Bohemia Sekt Prestige brut má unikátní jiskrný vzhle nezaměnitelnou chuť, příjemnou zelenkavě zlatavou barvu a jemné dlouhotrvající perlení. Ozdobou našeho sortimentu je nejkvalitnější evropský porcelán z Míšně, jehož jsme autorizovaným prodejcem pro ČR. V obchodě dále naleznete kvalitní český křišťál a sklo, příbory a porcelánová svítidla.


V nabídce je široká škála porcelánových figurek z manufaktury Royal Dux Bohemia Duchcov.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения