středa 9. března 2016

Docházkový systém zdarma

Docházkový systém zdarma

Docházkový systém pro malé a střední firmy. FLOWii docházkový systém je zde, aby firmám zjednodušil docházkovou administrativu. Správa absencí, dovolených a evidence docházky bez nepříjemného a složitého vypisování formulářů v Excelu či firemním sešitu. Zaměstnanci se evidují a FLOWii údaje zpracovává do přehledného reportu.


Ve FLOWii máte na výběr z. Aktion docházkový a přístupový systém pro malé firmy. Zaznamenává docházku zaměstnanců snadno pomocí mobilu či tabletu. Online docházkový systém.


Speciálně pro českou legislativu jsme vyvinuli docházkový systém online, který můžete jednoduše spravovat přímo z Vašeho prohlížeče. Kromě snímače otisků prstů jsou naše terminály vybavené také dvojicí kamer s IR přísvitem pro rozpoznání tváře. Unikátní řešení virtuálních terminálů řeší problém homeoffice, malých firemních poboček.


Docházkový systém zdarma

Potřebujete-li vytvořit docházkový list. Dávám zdarma k dispozici šablonu. Navíc šablona je tvořena postupně, takže pokud si projdete jednotlivé listy, uvidíte co a jak lze v Excelu vytvořit. Na jednotlivých listech jsem ukázal krok za krokem, jak tato šablona docházkového listu vznikala. Zdarma pro uživatele bez omezení funkčnosti!


Jednoduché a intuitivní ovládání. Na takovou docházku si zvyknete brzy. Začněte tak, že propojíte docházkový systém Alveno se čtečkou na čip nebo otisk prstu.


Docházkový systém zdarma

Moderní docházkový systém pro každého. Aktion je určen jak malým firmám, tak korporátním společnostem a institucím. Vedle přednastavené a finančně nenáročné varianty nabízí i zakázkové řešení pro náročné klienty. Nabízíme Vám komplexní službu na dodávku strukturované kabeláže, elektroinstalace, výpočetní techniky (síťové servery, pracovní stanice, tiskárny apod.), telefonní techniky (telefonní ústředna, telefonní přístroje, faxy), EZS, EPS, kamerový systém , docházkový systém a připojení k síti Internet. Vyzkoušejte SYSDO na dní zdarma ! Pro přístup do aplikace stačí vyplnit registrační formulář níže na této stránce.


Ihned po registraci můžete začít používat systém SYSDO se vším co nabízí. Pro začátek můžete používat náš docházkový systém až pro uživatelů zdarma. Následně se platí měsíční částka za každého uživatele.


Docházkový systém zdarma

Zařízení můžete používat vlastní, nebo vám pomůžeme s výběrem. Instalace na vaše vlastní PC - žádné další pravidelné platby, aktualizace zdarma. Dochádzkový systém je potrebný pre fungovanie každej modernej firmy. Systém obsahuje také modul pro evidenci provozu služebních aut, modul pro evidenci tištěné dokumentace firmy a modul podnikového stravování. Cloudové řešení dává docházkovému systému iTA velké množství výhod a předností oproti klasickým docházkovým systémům.


Výkaz práce slouží současně jako docházkový systém , evidence pracovní doby strávené na jednotlivých zakázkách a přehled o cestách vozidla. Vytvořit docházkový list či pracovní výkaz nebylo nikdy snazší. Program PAMICA si můžete rozšířit o docházkový systém.


Získaná data se automaticky načtou do vašeho systému a usnadní vám přípravu podkladů pro zpracování mzdové agendy. Více informací získáte na stránkách projektu POHODA plus.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения