čtvrtek 31. března 2016

Polystyren 2cm cena

Hodnotenie produktu: 4. Vaše hodnotenie: Doprava zdarma Dodanie - dní. Izolačná fasádna doska z expandovaného polystyrénu. DPH Zľava € € s DPH.


Pri rovnakej objednávke viacerých položiek naraz v balíkoch ale aj špedíciou, sa cena doručenia môže líšiť. Cena doručenia nie je založená na počte položiek, ale na položke s najvyššou cenou doručenia v rámci Vašej objednávky.

Vás pred doručením tovaru bude kontaktovať, aby Vám oznámila dátum doručenia. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Zobrazujeme nabídky polystyren 2cm.


Skladem Cena s dopravou Fil. Akciová cena s dopravou pri objednávke polystyrénu nad 9EUR. Javascript není prohlížečem podporován nebo je vypnutý.


Pro zobrazení stránky tak, jak byla zamýšlena, použijte prohlížeč s podporou JavaScript. Extrudovaný polystyrén XPS je tvrdený polystyrén s výbornými izolačnými vlastnosťami.

Vďaka vnútornnej štruktúre uzavretých buniek sa extrudovaný polystyrén vyznačuje odolnostou voči pôsobeniu vlhkosti a vysokou pevnosťou a tvrdosťou. Cena a doprava zdarma platí od m³. Menší zakázky naceníme individuálně.


Covid-Info - Ak ste v deň dodania v karanténe, je vašou povinnosťou informovať dopravcu. Dohodnite sa s doručovateľom na inom možnom termíne doručenia. Vodič má právo odmietnuť doručenie tovaru do miest, kde by sa cítil ohrozený na zdraví. Upřesnit parametry Oblast použití. Dostupné na prodejnách.


Díky nízké hmotnosti a snadné opracovatelnosti je práce s polystyrenem rychlá a efektivní. V nabídce najdete polystyreny určené pro zateplení fasád a pro podlahové nebo střešní konstrukce. Fasádní polystyren je nejběžnější izolant pro zateplení budov. Nejběžnější variantou je fasádní polystyren EPS 70F, který se používá převážně u novostaveb či starších objektů, které mají správně oddizolované obvodové zdivo, které nevykazuje zvýšenou vlhkost.


Doba dodania dní Výrobca: Polyform Popis: Použitie: Kontaktné zatepľovacie systémy. Na Heureke využívame personalizáciu a cielenú reklamu. Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah.


Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch. Parametre: Hrúbka: cm. Množstvo v jednom balení: m².

Vážení zákazníci, v súčasnej situácii Vás chceme uistiť, že sa snažíme náš obchod udržať v plnej prevádzke. Polystyren BACHL XPS 200G tl. Máme skvelých dodávateľov, ktorí sa snažia, aj keď s určitými obmedzeniami, nám zabezpečiť tovar podľa Vašich požiadaviek v čo najširšom rozsahu. Styrodur, perimeter a fasádny polystyrén v najlepšej cene na trhu.


Kvalitní stavební materiály pro střechy, fasády a izolace od největšího prodejce stavebních materiálů v ČR.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения