úterý 29. března 2016

Řezná chladící kapalina

Odvádí teplo z řezu, snižuje tření, odplavuje třísky a slouží ke zvýšení trvanlivosti nástrojů a ke zlepšení jakosti obráběného povrchu. Hovoří-li se o řezné kapalině obecně, míní se tím řezná kapalina v podobě emulze nebo. Nízká pěnivost zajišťuje dobrou funkčnost v kovozpracujícím průmyslu na různých materiálech.


Jedná se o ve vodě rozpustný koncentrát kapaliny bez minerálního oleje, který může být použit pro obrábění a broušení oceli i legovaných ocelí. Vážení zákazníci, informujeme že z inventurních důvodů bude prodejna ve dnech 23.

Obsahuje antioxidační přísady a inhibitory koroze, chrání nástroje před opotřebení. Tvoří olejovou mlhu, která snižuje zatížení tření. MOLYSLIP MWF je zvláště užitečná pro frézování, broušení závitů, protahování, řezání vnitřních závitů a výrobu ozubených kol. Tam, kde se používá minerální řezný olej, lze použít příměs MWF v množství až. Chladící řezné kapaliny pro obrábění a tváření kovů.


Při obrábění těchto materiálů dochází k výraznému zvýšení řezných tlaků. Koncentrát syntetické chladící kapaliny pro obrábění kovů Řezná kapalina pro strojní obrábění a tváření s obsahem molybdenu Zelená kapalina ve vodě neozpustná - MWF je koncentrovaný roztok osahující unikátní, v oleji rozpustnou mo.

To může mít za následek. Chladicí emulze, řezná emulze, polosyntetická emulze. Minimální nároky na servis, excelentní antikorozní ochrana a vysoká životnost předurčují použití našich chladicích emulzí všude tam, kde je kvalita na prvním místě. Pro obráběcí procesy, které vyžadují vysokou provozní spolehlivost chladicích emulzí.


K č bez DPH 78Kč s DPH. Polosyntetická biostatická chladící kapalina. Vhodná do pásových pil na kov. Tato chladící kapalina se ředí s vodou v poměru 1:20. Specifické použití: S vodou tvoří stabilní mléčnou emulzi, která se používá jako chladící a mazací řezná kapalina při obrábění kovových i nekovových materiálů.


Díky tomu odpadají starosti s ředěním. Výrazně nižší pořizovací hodnota. Je tvořena vodou a mléčnou emulzí, která se používá jako řezná kapalina při obrábění kovů a jako těžko hořlavá kapalina pro některé nenáročné hydrostatické mechanismy. Jen optimálně vytypovaný a seřízený nástroj může přinést očekávané výsledky. Vodou mísitelné chladící řezné kapaliny.


V oblasti chladících řezných kapalin jsme specialisty.

Ukážeme Vám nejlepší cestu, jak Váš tekoucí nástroj optimálně nasadit a využít. Procesní kapalina (dřívé nazývaná také jako obráběcí nebo řezná kapalina ) je chladicí a mazací prostředek pro obrábění kovů, řezání dřeva. KSS CF-EP (KS25) Vysoce výkonná řezná a chladící kapalina - bez ředění vodou. KSS Stick CF (KSS-CF) Vysoce výkonná vosková hmota pro kovoobrábění. Sprej pro osobní hygienu s dezinfekční přísadou.


Určeno pro mlhové mazání do mikronizéru. Kapalné snadno tavitelné slitiny lze použít jako chladicí médium v aplikacích, kde je potřebná velká tepelná stabilita, například v množivých reaktorech. Rovněž se zlepšuje odvádění třísek.


Díky snížení teploty lze použít měkčí nástrojové třídy břitových destiček a potenciálně dosáhnout i zvýšení životnosti nástroje a hodnot řezných parametrů. Univerzální vodou ředitelný koncentrát k obrábění všech kovů. Technický list Bezpečnostní list. Kapalina Kool-All 1je vhodná pro těžké obráběcí oceli, oceli vyšší pevnosti a litiny. Neželezné kovy se touto chladící kapalinou nezabarví.


Je bez chlóru, dusitanů a sekundárních aminů. Nejčastěji se používají vodné roztoky dusitanu sodného nebo kyseliny fosforečné, které splňují chladící účinek. Potřebujete-li chladit a mazat zároveň, používají se chladící emulze na vodném základu, do kterého se přidávají látky zabraňující.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения