pátek 18. března 2016

Pracovní desky kronospan

Pracovní desky kronospan

Tyto webové stránky využívají soubory cookies a další technologie sledování, které vám pomohou s navigací a zlepší naše marketingové služby. Postformingové kuchyňské pracovní desky jsou vyrobeny s použitím dřevovláknitého pásku vysoké hustoty, který zesiluje přední okraj pracovní desky. Tato technická inovace zlepšuje kvalitu profilu a zvyšuje odolnost desky proti nárazu. Prodáváme velkoplošných materiálů a potřeb pro stolaře, truhláře, vše pro výrobu nábytku, dřevěné podlahy, speciální dřevěné stavební materiály.


Pracovní desky Kronospan. V nabídce pracovních desek společnosti Kronospan Jihlava mají všichni zákazníci velké. Prodej dřevomateriálu a potřeb pro výrobu nábytku, jako jsou nábytkové kování a hrany, plošné materiály, truhlářské řezivo, kuchyňské skříňky, pracovní desky , laky, lepidla, tmely aj. Naše SKLADOVÁ KOLEKCE zahrnuje více než dekorů pracovních desek Kronospan v imitaci povrchů kamene a dřeva a obsahuje také moderní uni-barvy.


Popis pracovních desek. Antistatický pracovní stůl určený do provozů, kde je potřeba zamezit vytváření elektrostati. Dřevotřískové desky jsou opracované vysokotlakým laminátem, který zvyšuje odolnost pracovních desek proti opotřebení, vlhku a teplu. Díky jednoduchým a jasnými liniím jsou tyto kuchy. Největší využití nacházejí jako kuchyňské desky nebo jako stolové desky v laboratořích, kancelářích či nemocnicích.


Pracovní desky kronospan

Jsou odolné proti poškábání. Výroba a prodej pracovní , kuchyňské desky a stoly, podlepené dřezy. Nabídka pracovních desek Kronospan je opravdu pestrá, v její kolekci je připraveno sedmdesát devět dekorů s různými povrchovými strukturami v matném či lesklém provedení. PRACOVNÍ DESKY PRACOVNÍ DESKY KRONOSPAN.


Sortiment pracovních desek doplňuje příslušenství, které je potřebné k funkčnímu a detailnímu zakončení. KRONOSPAN zádové desky k pracovním deskám KRONOSPAN jsou dodávány v identických dekorech a strukturách jako pracovní desky KRONOSPAN. Zádové desky jsou laminované dřevotřískové desky , s oboustranným dekorem. Vážení zákazníci, na základě nařízení vlády České republiky jsme kompletně zastavili maloobchodní prodej zboží a služeb na všech pobočkách JAF HOLZ.


Pracovní desky kronospan

Spodní strana desky je opatřena parozábranou a protitažným papírem. Kuchyňské pracovní desky. Prodáváme kvalitní pracovní desky renomovaných německých značek Kronospan a Pfleiderer.


Standardní šíře všech kuchyňských desek je 6mm. Desky jsou dostupné v tloušťkách mm. Deska Egger je v truhlářském průmyslu velmi silný pojem.


Pracovní desky kronospan

Zde si můžete prohlédnout širokou nabídku dekorů pro pracovní desky a lamino Egger, a také zde naleznete základní a technické informace o deskách Egger. Vzorník Egger a skladové desky k výběru máme v našem skladu ve Velkém Meziříčí. Používáme pracovní kuchyňské desky těchto výrobců Egger, Kronospan , Thermopal, Polyform. Masivní kuchyňské pracovní desky Masivní kuchyňské pracovní desky jsou vyráběny z kvalitně vysušeného tvrdého dřeva upraveného na tl. U těchto pracovních desek je potřeba provést povrchovou úpravu.


Je ovšem potřeba se vyvarovat krájení přímo na desce nebo čištění povrchu desky pomocí pískových prostředků. Postformingové desky společnosti Kronospan vyrobené v dostatečné tloušťce jsou zárukou kvality, díky moderním postupům a technologiím při jejich výrobě mohou uspokojit i nejnáročnější klienty. Pokud jsou dodržována doporučená pravidla, bude vzhled kuchyní, včetně používaných. Lamino Kronospan , laminované dt překližky, závěsy, kování, dřezy, úchytky, mdf desky , lepidla, tvarovky atd. Tyto desky se standartně vyrábí v síle 2 38mm.


Množství dekorů je široké od dekorů imitující dřevo, přes kámen až po dekory fantazie. Největšími dodavateli pracovních desek jsou firmy Egger a Kronospan. Další alternativou jsou pracovní desky z umělého kamene Corian, Hi-Macs, Staron, Technistone.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения