čtvrtek 3. března 2016

Stravovací software

Stravovací software

Stravovací software systému ACS-line slouží pro komplexní správu všech úkonů spojených z vedením závodních jídelen, jídelen ve školních zařízení a všude tam, kde je kladen důraz na precizní vedení stravovací agendy. Stravovací systém je doplněn terminály, které se starají o objednávání a výdej stravy. Tento internetový obchod ukladá cookies, ktoré pomáhajú k jeho správnemu fungovaniu. Tímto uděluji firmě Ulrich Software s. Mé údaje budou uloženy pouze po nezbytně nutnou dobu. Stravovací SW pro DOS Soubor Přidáno Velikost Stáhnout Aktualizace Sklad V M. Azsoft jídelna je moderní, stabilní a přehledný systém umožňující objednávku a výdej jídel v provozech typu závodní jídelna, školní jídelna apod.


Systém přebírá vlastnosti z restauračního software jako jsou široké možnosti skladového hospodářství, rychlé plánování jídelníčku, vlastní výroba jídel. EDO Food je stravovací software s prehľadným grafickým prostredím. Software je plne kompatibilný s Entry kontrolérmi a RFID čítačkami. Systém zcela odstraňuje náročnou evidenci objednávek a vyúčtování stravy pomocí stravenek, při kterém mnohdy dochází k chybám a neoprávněným odběrům jídel.


Výhodou je možnost využití společné databáze s docházkovým softwarem EDO. Obsluha programu může provádět hromadné přihlášky a odhlášky strávníků po skupinách a také nastavit stravovací zvyklosti pro konkrétního strávníka. Samozřejmostí je tisk přehledů s denními i měsíčními obraty. Program Stravné umožňuje export počtu strávníků do programu MSklad. Vycházíme zde z obecné analýzy.


Stravovací software

Naším krédem je individuální přístup k zákazníkům. Chceme, aby naše programy zákazníkovi pomáhaly, šetřily jeho čas a poskytovaly mu maximum informací o jeho provozovně. Save 3- On Recipe And Menu Costs. Menu and Management Software Available! Sales dollars with value of inv.


Modul STRAVA je súčasťou dochádzkového systému AMS, ktorý umožňuje objednávanie a výdaj stravy. Vrámci neho máte možnosť flexibilného nastavenia stravovacieho systému. Stravovací software , objednávání jídel v grafickém prostředí, použití technologie Entry ACS kontrolérů, identifikace strávníků RFID čtečkami, společná databáze s docházkovým softwarem EDO, statistiky a exporty obj.


Apetit Mobile (mobilní) Pohodlné objednávání a výdej stravy. JídelnaSQL Lite Evidence strávníků zdarma. Below are some of stuff that you choose to will need to look into when looking for a PhD in Used Arithmetic software. Might or not it’s a terminal application? Will you be about to have to have to start out out off?


Afterward the schedule might be suitable for you if you will be at this time studying Biology, Geology, or some science suitable. Nabízíme kompletní zajištění informačních a pokladních systémů pro restaurace, hotely a stravovací zařízení. Ať už hledáte řešení pro malý penzion u jezera, hotel v centru města s luxusní restaurací, nebo třeba školní jídelnu, jsme tu pro vás. GEKON přináší řešení pro všechny typy provozů.


Stravovací software

Při jeho vývoji jsme využili mnohaletých zkušeností s produkcí software pro gastronomické subjekty. Hlavní důraz jsme kladli na inovativní řešení a univerzálnost použití. Program je koncipovaný modulárně a je připraven sloužit malým i velkým gastronomickým provozům.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения