středa 16. března 2016

Robotický vysavač s mopem

Vysavač s vytíráním zvládne suchý i mokrý úklid najednou, což ušetří spoustu času a námahy. Podle vlastních požadavků na úklid si můžete pořídit jak tyčový tak robotický vysavač s mopem. Pořizovat si dražší robotický vysavač s antistatickým mopem je na vysávání koberců zbytečné, protože ho při vysávání koberců nevyužijete. Funkce robotického vysavače – zde je výběr opravdu rozmanitý.


Jedná se například o funkce. Díky tomu se na trhu objevil už i robotický vysavač , se kterým se na úklidu nemusíte podílet už takřka vůbec, i nádržku na odpad si vynese sám. Vysátý prach a nečistoty samozřejmě nezmizí, vysavač je vynáší do dokovací stanice s odpadním boxem, kterou je přece jen nutné jednou za čas vyprázdnit. A právě ty jsme vyzkoušeli.


Automatický vysavač zvládne jak suchý, tak mokrý úklid. Robotický mop nebo robotický vysavač ? Takové modely jsou označovány jako hybridní a skrývají se pod označením robotický vysavač s mopem ( s vytíráním). Samotný robotický mop může mít podobu jednoduchého, ale i sofistikovanějšího přístroje. Vhodný pro většinu členitých domácností. Moderní doba přináší skvělé a praktické řešení, které zpříjemní úklid a čištění podlah.


Robotický vysavač s mopem

Užijte si jednoduchost úklidu s vysavačem a mopem v jednom přístroji. Odteď budete mít čisté podlahy doslova jedním tahem. Kromě vysávání dokáže i vytírat. Teslu stačí jen zapnout a vybrat ten nejlepší čistící režim.


Vaši domácnost snadno zbavíte prachu a drobných nečistot, s nimiž tento robotický vysavač s mopem rychle zatočí. V tom případě si pořiďte robotický vysavač Symbo xBot PRO, se kterým se tento druh domácího „týrání“ stane minulostí. Díky výkonnému čistícímu systému v kombinaci s inteligentní gyroskopickou navigací si Symbo xBot PRO dokáže poradit, jak s tvrdou podlahou, tak s koberci. Chtěla bych si pořídit robotický vysavač. Přemýšlím, zda se koukat jen po vysavači nebo ať už má v sobě i mop.


Duoro XCLEAN jako jediný robotický vysavač využívá unikátní technologii mokrého vytírání podlahy s vysoušením. Wi-Fi robotický vysávač NEAT Botvac Dmá svoju špeciálnu vlastnosť rovno v názve. S pokročilou aplikácií je možné robota ovládať nielen pre priame príkazy, ale aj nastaviť upratovanie, prijímať oznámenia (upratovanie, batérie, nádoba) alebo prechádzať štatistiky. Chytrý robotický vysavač druhé generace na čištění koberců a tvrdých podlah s vysokým výkonem a plně automatickým provozem, který dokáže i vytírat. Při výběru robotického vysavače, nebo robotického mopu zohledněte typ podlahy i členitost prostoru.


Oba typy chytrých vysavačů se mezi sebou liší nejen sacím výkonem, typem filtrů a výdrží baterie, ale také konektivitou, úrovní samonavigace a dalšími chytrými funkcemi. Jak vybrat robotický vysavač , nebo mop? Prvním typem je robotický vysavač na suché vysávání, druhým robotický vysavač s mopem na mokré vysávání, který nahradí i vědro s mopem. První typ je standardním typem robotických vysavačů, který obsahuje příslušenství určené pro sběr pevných nečistot a prachu z podlahy do sběrné nádoby. FastBrush 4-Stage Cleaning systém zajistí.


Robotický vysavač s mopem

A jelikož se robot pohybuje systematicky, pokrytá plocha může být opravdu veliká (záleží na členitosti, nábytku atd.). Nakupujte robotické vysavače přímo od výrobce! Na internetu jsou všelijaké recenze, ale většina recenzentů vysavač ani nevlastní tak to není moc relevantní. Má výkonný motor s vysokým sacím výkonem a nízkou hmotnost.


Systém vytírání podlahy funguje tak, že nečistoty jsou pohlcovány mezi vlákny mopu. Je tak schopen umýt větší plochu bez toho, aby nečistoty po nějaké době jen roztíral. Málokoho doopravdy baví vysávat. Je to činnost, která zabere spoustu času, potu a dřiny, a musíte ji navíc znovu a znovu opakovat. Zatímco chytrý vysavač s mopem uklízí, vy si můžete dát relax.


Robotický vysavač s mopem

Testované v režime čistenia SPOT.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения