pátek 25. března 2016

Válečkové regály

Válečkové regály najdou uplatnění tam, kde se skladuje podle principů FIFO. To znamená, že předměty umístěné do regálu jako první, se také první vyskladní. Konstrukce je tvořena rámy s nosníky, na kterých jsou uloženy válečkové dráhy, které tvoří nosné a brzdové válečky. Délka každé dráhy je dána počtem skladovaných palet. Palety se samočinně pohybují díky mírnému náklonu.


Válečkové regály

Jsou vhodné pro boxy, kartony, palety a přepravky. Válečkové dráhy lze umístit v horizontální poloze a jejich pohyb zajistit elektropohonem nebo pneupohonem (vzduchové písty). Oblast použití- spádové.


Právě jsme realizovali válečkové regály na KTL boxy pro automotive výrobní společnost z Moravskoslezského kraje. Tyto použité regály nabízí pěkný vzhled a praktickou variabilitu profi chromových dělítek na každé polici. Dělítka jsou vyndávací. Spádové regály se používají pro přepravu - od krabic různých rozměrů až po EUR a GB palety.


Obchodní regály Často mohou být upraveny pro určitou komoditu, šetří prostor a poskytují maximálně možný přehled. Nabízíme profesionální vybavení pro Váš sklad i dílnu: regály kovové, regálové systémy, kovový nábytek, dílenský nábytek, dílenské vybavení, plastové přepravky, plastové boxy, bedny, palety, vestavby do aut. Nabízíme revizní služby na všechny typy Vašich instalovaných regálů a regálových systému dle zákona č. Dle tohoho zákona je povinností každého provozovatele provést technickou prohlídku regálových systémů minimálně jednou za měsíců. Paletové regály se spádovým průběžným systémem. Válečkové spádové regály jsou systémem pro skladování drobného zboží uloženého v přepravkách, kartonech, boxech nebo balících, které se vlastní gravitací pohybují po mírně nakloněné válečkové dráze.


Mezi paletové regály se spádovým. Tyto regály se stavebnicovou konstrukcí můžete sestavit a podle přání přizpůsobit například i pro jednorázové palety a jiné druhy palet. Další použití - pro přepravky - tzv.


Palety jsou zde v každé úrovni uloženy vedle sebe. Tyto regály jsou proto ideální pro tříděné skladování různých produktů na paletách s rozdílnými počty kusů. Flexibilní trubkový systém, pomocí kterého jsme schopni sestavit prakticky libovolnou konstrukci, regál, vozík, pracoviště, pracovní stůl apd. Nejčastěji navrhujeme tzv.


FI-FO na provozech během distribuce či kompletace zboží, materiálu. Proč zvolit náš trubkový systém? U nás naleznete širokou nabídku vybavení pro průmyslové podniky, státní organizace, školy, firmy, obce aj. Zajišťujeme vybavení dílen, skladů a šaten.


Společnost NEDCON k tomu účelu vyvinula unikátní válečkové dráhy. Jsou velmi široké a profil, v němž jsou zasazeny, je pevnější. Díky tomu je potřeba nejen méně válečkových drah, ale zvládnou i silnější. Válečkové dráhy – PROFI REGAL s. Firma PROFI REGAL nabízí široký sortiment různých druhů válečkových drah a tratí jakož i další produkty spojené tématikou přesunu materiálu a výrobků v průmyslových provozech.


Důležité pro skladování zboží se. Regály a regálové systémy, logistika. Skladové regály zefektivní Vaše podnikání.


Rozdělení skladu pomocí regálů ušetří místo a usnadní organizaci skladu. Námi používané materiály na konstrukce zajišťují vysokou nosnost a stabilitu. S plastovými boxy a přepravkami můžete velmi snadno manipulovat, převážet je na vozících a použít pro spádové. Naše firma zajišťuje dodávku skladovací technologie, dle požadavků zákazníka. Specializujeme se na logistiku skladů, kvalifikovanou technickou kontrolu stávajících regálových systémů, montáže a demontáže veškerých skladovacích a obchodních systémů a nabídku kvalitních regálových systémů po celé České republice a všech státech EU.


Jsme rádi, že jste navštívili stránky společnosti STORAGE CZ, s. Rozsahem našich služeb a produktů patříme k absolutní špičce na trhu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения