čtvrtek 24. března 2016

Páráček šití

Vždy když u šití přestanu myslet a myslím si, že vím jak na to, končí to většinou páráním. Párat umí asi každý, prostě si vezmeme malé nůžky a stříháme steh po stehu, někdy stačí stříhat i obsteh a doufáme, že už budeme brzy u konce. Ano, takhle to umí každý. Při šití stroj využívá podavač látky, díky kterému se látka pohybuje stálou rychlostí.


Rychlost šití a délku stehu můžete regulovat během šití nebo před ním. V nabídce máme krejčovské potřeby a pomůcky pro šití jako jsou náprstky, jehelníčky, cívky pro šicí stroje, krejčovský vosk, olej pro šicí stroje, páradla, látací hříbky, ořezávače nití a pomůcky pro tvarování rohů a formování hran při šití.

Na této stránce se můžete zeptat na cokoliv,jen se to musí týkat šití. Základní informace pro začátečnice najdete v POZNÁMKÁCH. Zboží máme skutečně skladem! Odesíláme hned v úterý po Velikonocích!


Janome Skyline Sje speciálně vybavený stroj pro quiltování, má 5programů, typů knoflíkových dírek. Stroje Lada Ljsou vyprodány, další budeme naskladňovat zhruba na začátku července. Lada Lje šicí stroj klasické konstrukce, který díky široké nabídce stehů a možností nastavení, nabízí velmi dobrý poměr mezi výkonem a cenou.


TEXI BLACKWHITE - Popis TEXI JOY - Evropská značka šicích strojů, elektronický šicí stroj vhodný pro základní a pokročilé šití. Patka na monogramy a šití ozdobných stehů ks cívek spodní nitě Náhradní jehly, dvojjehla Trn na druhou nit při šití dvojjehlou Páráček , štěteček Síťka na nit Šroubováky Talířky na nitě Pevný plastový kryt Pedál, kabel, návod na obsluhu stroje.

Brother jsou kvalitní stroje s dlouhou tradicí. Guzzanti GZ 1je elektronický šicí stroj určený pro základní až běžné domácí šití. Stroj nabízí typů šicích programů vč.


Veritas Rachel je novinkou mezi šicími stroji pro domácnost. Jak si ušít jehelníček ? Krok za krokem si to ukážeme v tomto videu. Přídavný stolek v ceně. Jedná se o stroj s jednoduchou obsluhou vhodný i pro úplné začátečníky.


Seznamte se s luxusním šicím strojem designovaným zvlášť pro náročné švadleny a ty, kteří se našli v quiltování a volné výšivce. Elna 1je mechanický šicí stroj určený pro běžné domácí šití. Nabízí svým uživatelům šicích programů,kyvný CB chapač a volné rameno. S tímto šicím strojem lze obšívat knoflíkovou dírku ve krocích a šít dvojjehlou. KURZY ŠITÍ V SALONU LORAM.


Náš salon disponuje plně vybavenou krejčovskou dílnou, která je zaměstnána jak výrobou vlastní produkce, tak zakázkovým šitím malosériových kolekcí pro několik módních návrhářů. Oblíbený domácí elektronický šicí stroj se systémem horního podávání IDT, druhy stehů, volným ramenem a automatickou knoflíkovou dírku na krok. To, jaký páráček se komu drží dobře, je velmi individuální! Navíc červený a žlutý páráček sice nejsou hit v ergonomii a materiálu, ale ostří mají opravdu skvělé na to, že nebyly vůbec drahé.


Prym páráčky mají gumovou ergonomicky tvarovanou část pro úchyt.

Vlastní tvorba z látek, kreativní šití. Praktické nápady z látek. Látky na patchwork a jiné tvoření z látek.


V naší nabídce naleznete nejširší výběr módních šicích střihů světoznámých značek Burda style, Butterick a Vogue.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения