pondělí 14. března 2016

Výroba šperků z pet lahví návod

Hledáte tipy, jak si vyrobit nevšední šperky skoro zadarmo? PET lahví jsou jednou z možností. Dnes si ukážeme jak z pet - lahví vyrobit ještěrku pro děti I dospělé Editor:DiemixCZ Mix. Toto video ukazuje jak vytvořit slepičky z pet lahví. Nacházíte každý den nové krtince na pečlivě udržovaném trávníku?


Trápí vás podryté a propadající se záhony s hynoucími rostlinami? Krtek nás na zahradě dokáže pořádně potrápit a zbavit se ho není snadné. Výroba šperků z plastových lahví není příliš složitá, je třeba mít jen chuť experimentovat s materiálem. Při tvoření se používají různé techniky, z hlediska vybavení však většinou postačí. Vyrobte si z nich dekoraci, domeček pro panenky nebo uzávěr na sáček s potravinami.


Možná nevíte, že z lahví se dají vytvořit zajímavé šperky. Ty vyrábí výtvarnice Irena Marie Hartingerová. PET šperky Vystavené věci jsou pouze ukázkou.


Mohu vyrobit na zakázku podobné. Aktuální nabídku najdete v e-shopu a na Umcentru. Nafotit sklo v domácích podmínkách - to znamená bez kvalitních reflektorů a pomůcek k zastínění jako v atelieru, je dost problém. Stačí vám jen petláhev (barevná je lepší, ale není podmínkou), kterou najdete doma nebo v odpadkovém koši na plasty:-) a komponenty pro šperky, které koupíte v jakékoliv korálkárně a které stojí pár korun.


Obzvlášť když jde o plastové lahve, které patří k těm horším nerozložitelným odpadkům. Může být jeden opakující se na celých náušnicích, nebo můžeš různé tvary kombinovat dohromady (stejně jako různé barvy plastu) – srdíčka, hvězdičky, kapky, kolečka, geometrické tvary… závisí jen na tvé fantazii a šikovnosti. Barbora Kucmichová vyrábí pod značkou Listopadky.


Výroba šperků z pet lahví návod

Foto: archiv Barbory Kucmichové Využití plastových lahví pro tvorbu šperků zní jako výborný upcyklační projekt. Není ale samotná výroba šperku. Autor: Zuzana Řezáčová Lukášková, zveřejněno 30.


Petky jsou úžasným materiálem, jsou lehce dostupné a vybírat můžeme z nejrůznějších barevných odstínů. Petka se dá zužitkovat úplně celá, zbyde jen minimum ústřižků. Jde ale o poměrně velký a časově náročný projekt, s nímž si neporadí jeden člověk. Ideální stavba do komunitní nebo třeba školní zahrady.


Tentokrát mu opět posloužily, a to v podobě zavlažovače trávníku či záhonů. Neutrácejte zbytečně peníze za drahé rozstřikovače a vyrobte si ho vlastníma rukama za pár minut. Jan This Pin was discovered by Irena Marie Hartingerová. Naprosto jednoduchý nábytek z PET kanystrů od různých pracích prostředků a jiných kapalin ve větších. Discover thousands of images about Flower is made from recycled PET bottles, tip length is cm.


Podívejte se na další nápady na téma Recyklace plastů, Řemesla a Nápady. Ruční Výrobky Na Velikonoce Výroba Šperků Výrobky Z Recyklovaných Materiál ů Bricolage Vylepšená Recyklace Šperky Dekorace Náušnice. Recyklované materiály v poslední době nahrazují v nezávislé tvorbě tradiční kovy. Kromě originality jsou totiž pro autory cenově dostupnější. Povinné údaje jsou označené hvězdičkou.


Potřebujete-li znát detaily o vybraném zboží, zeptejte se svého prodejce. Chcete-li produkt rovnou koupit, vložte ho do košík. Letničky a balkonové květiny uprostřed sezony: Zalévejte a hnojte! Tento ale u nás vyhrává v roztomilosti.


Návod jak vyrobit uzavíratelné krabičky z plastové lahve Plastové lahve má k dispozici téměř každý. Místo toho, abyste je vyhazovali, zkuste si z nich vytvořit takovéto jednoduché, barevné, ale praktické nádobky, které pak můžete všemožně využít. Každý asi ví, že se materiál z nich přidává do vliesových látek, ale to se jedná o průmyslovou výrobu, těžko byste si vlies vyráběli podomácku.


Výroba šperků z pet lahví návod

V podrobných fotografických postupech doplněných o textové instrukce se přesně dozvíte, jak z nevzhledných PET flašek vykouzlit fascinující kousky pro oživení každého outfitu. A věřte, že až svým kamarádkám řeknete, že jsou z obyčejných plastových lahví , nebudou věřit vlastním očím. Perfektně zpracovaný video- návod na krásné náhrdelníky z látky. Na výrobu můžete použít i vyřazená trička. Video je zpracováno tak dobře, že to zvládne i začátečník.


Náhrdelníky vypadají krásně a vy tak můžete naplno rozvinout svou kreativitu a dát na odiv svůj osobní styl.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения