pátek 18. března 2016

Jak dlouho sušit švestky v sušičce

Chcete se dozvědět, jak v sušičce sušit jablka, houby, meruňky, nebo si nevíte rady, jak na masové jerky nebo domácí jogurt? Většina sušiček má poměrně nízkou výšku jednotlivých sušicích pater, a tak se tam celé švestky nevejdou. Musíte je tedy rozpůlit. Ztrátou vody se všechny živiny v ovoci koncentrují.


Ovoce, které usušíme v domácích podmínkách, například v sušičce , je nejen zásobárnou dobrých chutí, ale i zdraví prospívajících látek. Asi neoblíbenějším druhem ovoce jsou v našich podmínkách švestky.

Jak sušit švestky v sušičce ? Někde jsem četla, že se musí oloupat a nakrájet, ale já mám na mysli celé neloupané švestky. Uzamčená otázka – ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce. Jak v sušičce sušit švestky.


V sušičkách na potraviny probíhá stejný proces jako při sušení potravin v troubě nebo klasicky na slunci. Jak pěstovat petržel v květináči? Jaké jsou druhy brambor?


Jak uvařit švestková povidla?

Roubování švestek jak na to? Sušit švestky můžeme dvěma způsoby – v troubě, nebo ve speciální sušičce. Nejčastěji se švestky suší celé a neloupané. Opatrně vypeckujeme (natrhneme co nejméně a prstem vytáhneme pecku). Dáme je na plech a začneme v troubě sušit na 50°C.


Kdo má v troubě ventilátor, zapne si program s ventilátorem. Kdo nemá, musí nechat mírně pootevřené dvířka, aby mohla vlhkost z ovoce odcházet. Takže po telefonu v rychlosti asi takhle: Omyté švestky (buď s peckou nebo bez, místo švestky je možný dát oloupanou mandli) narovnat na plech vyložený pečícím papírem. Nejprve sušit hodin při 40°C, pak na hodin přerušit (nechat v troubě).


Potom 12hodin sušit při 70°C a opět na 5hodin přerušit. Přečtěte si, jak jídlo správně připravit a jaké si nachystat suroviny. Vše najdete na webu Recepty. Sušení ovoce v sušičce - recept.


Koupili jste si novou sušičku prádla a chystáte se ji použít? Pokud jste od kolegů a kamarádů zaslechli, že se jim v sušičce něco srazilo nebo poničilo, možná to bude chtít ze začátku trochu odvahy. Podařilo se vám nasbírat mnoho švestek a nevíte co s nimi?


Možností úprav, aby se zachovaly, je poměrně dost a jednou z nich je i sušení. Máme pro vás rady a tipy, jak sušit prádlo v sušičce , abyste benefity tohoto skvělého spotřebiče využívali naplno a zároveň se vyvarovali neho jako je srážení prádla v sušičce či zničený potisk na tričku.

Jak založit japonskou zahradu? Hlásím, že právě zkouším. Jsem zvědavá, jak dlouho to bude trvat. Suším tedy půlené švestky , snad to půjde rychleji.


Tipy a rady na sušení prádla v sušičce. Co sušit , jak sušit , aby se prádlo nemačkalo, jaký program zvolit pro jemné prádlo a na jaký program sušit džíny, aby nebyly po vyndání ze sušičky vlhké? Sušička prádla nahradí žehličku. Poradíte, jak dlouho se vaří květák,když pak půjde do trojobalu?


Z čeho jsou kroupy (potravina)? Tipy na sušení v sušičce prádla už rozebírají maminky na webu eMimino. Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения